Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Ferrari-legendalta synkkä ennuste tallista: “Ei mikään lyhytaikainen kriisi”

Ferrarin kriisi jatkuu
Pexels

Ferrari-legenda Luca di Montezemolo ei usko, että Ferrarin kriisiä ratkaistaan ihan nopeasti vaan edessä on pitkä uudelleenrakennus.

Ferrarin F1-kauden aloitus ei varsinaisesti ole mennyt aivan putkeen. Australiassa niin Charles Leclerc kuin Carlos Sainzkin jäivät molemmat pisteittä. Vaikea kaudenalku onkin saanut monet kovin mietteliäiksi tallin mahdollisuuksista.

Ferrarin piti olla tällä kaudella Red Bullin kovin haastaja. Toisin on kuitenkin käynyt kauden ensimmäisissä osakilpailuissa, joista Ferrari ei ole napannut vielä yhtäkään podium-paikkaa. Ferrari-legendaa ja tallin entistä presidenttiä, Luca di Montezemoloa, huono menestys harmittaa kovasti.

– Se on kuin veitsi haavassa, italialainen kuvaili.

– Ferrari on perheeni kanssa elämäni tärkein asia. Se on minulle tuskallista, olen pahoillani, että näen heidät tällaisena.

Montezemolo toimi Ferrarin toimitusjohtajana 23 vuotta, jona aikana talli palasi mestaruuksien makuun. Italialainen antoi kuitenkin nyt synkän arvion tallin tilanteesta.

– En usko, että kyse on lyhytaikaisesta kriisistä. Kyse on jälleenrakentamisesta, ja meidän on koottava yhteen parhaat valmentajat, kuten tein 90-luvun alussa.

Montezemolo uskoo että Michael Schumacherin tapainen kuljettaja voisi olla “ratkaisevassa asemassa” tallin paluussa huipulle. Leclerciä italialainen ylisti myös.

– Leclerc on hyvin rohkea ja hyvin nopea, varsinkin yhden kierroksen kuivalla asfaltilla. Mutta hän elää hyvin herkkää aikaa uransa osalta, jossa vuodet kuluvat ja hänen on voitettava.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1