Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC-tähti uskoo Masvidalin mahdollisuuksiin tulevassa huippukamppailussa: “On selvää, että Burns on hyvä matossa, mutta…”

UFC vapaaottelupromootio USA
AOP

Belal Muhammad uskoo Jorge Masvidalin mahdollisuuksiin tulevassa taistossa Gilbert Burnsia vastaan. Muhammad hehkuttaa jenkkiottelijan painitaitoja, ja povaa tälle voittoa brasilialaisesta.

Jorge Masvidal ja Gilbert Burns astuvat oktagoniin tulevana launtaina Kaseyea Centerissä Miamissa. Kamppailuun on kiinnitetty runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa ja kolmen ottelun tappioputkessa olevan Masvidalin mahdollisuuksia on pidetty heikkoina.

UFC:n huippuihin lukeutuva Belal Muhammad ei kuitenkaan sorru aliarvioimaan Masvidalin mahdollisuuksia. Mies uskoo, että Bursin tyyli sopii hyvin miamilaislähtöiselle Masvidalille.

– Gilbert (Burns) ei todellakaan ole kaikkein huonoin vaihtoehto hänelle (Masvidal). En usko, että Gilbert on painijana samaa luokkaa kuin Kamaru (Usman) tai Colby (Covington).

– On selvää, että Burns on hyvä matossa, mutta Masvidal otteli Demian Maiaa vastaan tämän ollessa parhaimmillaan, eikä joutunut luovuttamaan.

– Jos Masvidal pelaa varman päälle ja Burns menettää hermokontrollinsa, uskon, että pystyssä Masvidalilla on kaikki mahdollisuudet voittaa.

– Masvidal on joutunut edellisissä otteluissaan todella koville ja uskon sen auttavan häntä tulevassa ottelussa. Burnsin viimeisin ottelu oli Neil Magnya vastaan, joka ei tarjonnut hänelle kunnollista haastetta.

Lähde: MMA Junkie

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit