Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Onko Mercedeksellä edessä vallanvaihto? – Toto Wolff paljasti ajatuksensa jatkostaan

Toto Wolff kertoi jatkavansa Mercedeksellä
AOP

Mercedeksen tallipäällikkö, Toto Wolff, on johdattanut tallin upeaan menestykseen. Parin viime kauden vaikeudet ovat kuitenkin saaneet monet epäilemään miehen jatkoa tallin johdossa.

Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin jatko tallissa on herättänyt viime aikoina paljon keskustelua. Itävaltalaisen aika Mercedeksen johdossa on ollut menestyksen kultaamaa ja mies on muun muassa johdattanut tallin kahdeksaan peräkkäiseen valmistajien sarjan mestaruuteen.

Yhdestä F1-historian dominoivimmista aikakausista huolimatta, miehen jatko tallin johdossa on herättänyt spekulaatioita. Wolff siirtyi Mercedekselle vuonna 2013 ja vuodet aina kauteen 2021 olivat loistokkaita.

Viime kaudella tilanne kuitenkin muuttui, kun Mercedes alkoi jäämään Red Bullin vauhdista ja sijoittui lopulta valmistajien sarjassa vasta kolmanneksi. Fanit toivoivat, että eroa saataisiin uudella W14 autolla kurottua kiinni, mutta toistaiseksi tällä kaudella ero on vain kasvanut.

Wolff vastasi kysymyksiin jatkostaan Motorsport Italyn haastattelussa:

– Kyllä, tätä minä teen ja tämä on minun yritykseni, mies vastasi kun häneltä kysyttiin jatkaako hän tallipäällikkönä.

– “Ongelma” on, että en voi lähteä. Olen kyllä miettinyt muitakin vaihtoehtoja, kuten vaikka muuttoa Thaimaahan ja koko elämäni mullistamista.

– Mutta lopulta, täällä minä olen. Olen omassa yrityksessäni. Olen yksi kolmesta omistajasta ja totta puhuen olen mielestäni saanut upean mahdollisuuden voida olla tässä nyt. On tärkeää muistaa tämä kun vastaan tulee ylä- ja alamäkiä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1