Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Tenniksessä huima viikonloppu! – Suomalaistähdet tulessa Monte Carlossa

Emil Ruusuvuori pelaa Barcelonan ATP-kisassa.
AOP

Miesten tenniksessä käynnistyy maanantaina vuoden kolmas Masters-1000 -tason turnaus, kun massakentillä pelattava Monte Carlon -turnaus on vuorossa. Lauantain ja sunnuntain aikana selvitetään turnaukseen karsintojen kautta etenevät pelaajat. Itse pääsarjassa on sijoitettuna 16 pelaajaa kaavioon, joista kahdeksan pääsee suoraan toiselle kierrokselle. Karsintojen kautta turnaukseen pääsee seitsemän pelaajaa mukaan.

Monte Carlon Masters-turnauksen kaksiosaiset karsinnat pelataan lauantain ja sunnuntain aikana. Kahdella voitolla pelaaja selvittää tiensä turnaukseen. Karsinnoissa Suomen Emil Ruusuvuori on sijoitettuna ykköseksi. Karsintoihin pääsi mukaan myös erinomaisessa vireessä haastajakiertueella ollut Otto Virtanen. Virtanen on ATP-listalla sijalla 107, kun Ruusuvuori on sijalla 37.

Ruusuvuori pelaa kello 12.00 alkavassa ottelussa isoimmalla karsinnoissa käytössä olevalla kentällä Monte Carlon Hugo Nysiä vastaan. Nys on 32-vuotias nelinpelaaja, jonka uran paras kaksinpeliranking on päälle 300’n vuodelta 2019. Mikäli Ruusuvuori selvittää suurena suosikkina paikallisen tennistähden, niin toisella karsintakierroksella vastaan asettuu joko Saksan Jan-Lennard Struff tai Perun Juan Pablo Varillas.

Virtanen kohtaa karsintojen ensimmäisellä kierroksella 14. ja samalla viimeisenä sijoituksen saaneen pelaajan eli Japanin Taro Danielin. Daniel pelasi edellisessä ottelussaan myös suomalaista vastaan, kun japanilainen taipui suoraan kahdessa erässä Ruusuvuoren käsittelyssä Miamin kolmannella kierroksella. Danielin peli toimii paremmin massalla kuin nopealla alustalla, joten Virtanen on kovassa paikassa. Japanilaisen taso on kuitenkin pitkälti samaa niiden pelaajien kanssa, joita Virtanen on viime aikoina kaatanut nopeilla alustoilla, joten suomalaisella kävi hyvä tuuri kaaviossa.

Mikäli Virtanen selvittää tiensä ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon, niin toisessa karsintaottelussa vastaan tulee joko valkovenäjän Ilya Ivashka tai Ranskan massajyrä Hugo Gaston.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis