Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Salibandy

Salibandykentiltä kuuluu kummia – Suomen suurin seura ongelmissa pikkupaikkakunnan porukkaa vastaan

F-liiga salibandy
AOP

EräViikinkien kausi on ollut erittäin haastava ja viimeisin niitti oli joutuminen karsintaan F-liigan paikasta. 10 000 asukkaan Limingasta ponnistava Niittomiehet on lähellä riistää paikan yhdeltä lajin suurimmista seuroista.

Limingassa on käynnissä todellinen salibandybuumi, kun paikallinen joukkue Limingan Niittomiehet taistelee F-liigan karsinnoissa paikasta F-liigaan. Niittomiehet oli ensimmäisessä karsintaottelusarjassa SaiPaa vastaan jo 0-2 tappiolla, mutta kolme peräkkäistä voittoa nosti joukkueen karsintafinaaliin EräViikinkejä vastaan.

Niittomiehillä oli jo ensimmäinen mahdollisuus tiputtaa lajin suurseura divariin, mutta salibandyn nelinkertainen maailmanmestari Jani Kukkola toi ErVin kolmannessa erässä tasoihin lukemiin 4-4. ErVi voitti 4. ottelun lopulta rangaistuslaukauksilla lukemin 5-4. Ottelusarjan viimeinen ottelu pelataan Helsingissä sunnuntaina.

Ottelu alkaa 18.30 ja tässä ottelussa ratkaistaan viekö 10 000 tuhannen asukkaan Limingasta ponnistava joukkue yli 1700 jäsenen EräViikingit divariin ensi kaudeksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Salibandy