Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Golf

Tiger Woodsilta dramaattinen ilmoitus – Turnaus jäi kesken

Tiger Woods golf USA
AOP

Yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista ja menestyneimmistä Golf-pelaajista, Tiger Woods, on vetäytynyt Mastersin major-turnauksesta. Hän vetosi loukkaantumiseen. Kisajärjestävät ilmoittivat asiasta tiedotteella.

Tiger Woods on vetäytynyt Mastersin marjo-turnauksesta. Woods selvitti tiensä jatkokierroksille ja sivusi samalla perkkäisten Masters-jatkokierrosten ennätystä, joka on 23 kappaletta. Kolmannella kierroksella peli ei kuitenkaan enää kulkenut ja hän putosi sijalle 54, tuloksella yhdeksän yli.

Tähtipelaaja linkkasi radalla vielä pelatessaan. Augustan klassikkokentällä pelattavassa turnauksessa on muutenkin nähty draamaa, turnaus keskeytettiin rajujen sääolojen takia kesken 3. kierroksen.

Pari vuotta sitten rajussa autokolarissa ollut ja siinä jalkaansa satuttanut Woods on pelannut viimeisten vuosien aikana turnauksia maltillisesti.

Ennen turnauksen alkua Woods avasi nykyistä ajatusmaailmaansa, joka on muuttunut paljon hänen äärivoitokkaista vuosistaan.

– En tiedä kuinka moneen (turnaukseen) enää kykenen, joten haluan vain arvostaa aikaani täällä ja vaalia muistoja, Woods kommentoi.

Woods, 47, on voittanut urallaan 82 PGA-kiertueen kisaa ja 15 major-suurturnausta. Mastersissa hän on juhlinut viidesti, viimeksi vuonna 2019.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Golf