Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

F1-tähdeltä epätoivoinen vetoomus faneille: “Raja, jota ei pitäisi ikinä ylittää”

Charles Leclercin kotiosoite on vuotanut julkisuuteen
AOP

Ferrari-kuljettaja Charles Leclercin kotirauha on ollut viime aikoina tiessään, kun miehen kotiosoite vuosi julkisuuteen.

F1-tähti Charles Leclercin kotiosoite on vuotanut julkisuuteen ja miehen koti Monacossa on ollut siitä lähtien fanien ympäröimä.

Nyt Ferrari-kuski on vedonnut faneihin ja pyytänyt yksityisyytensä kunnioitusta. Mies pyysi myös, että fanit lopettaisivat kerääntymästä tämän Monacon-asunnon luokse.

– Viime kuukausien aikana kotiosoitteeni on jotenkin tullut julkiseksi, mikä on johtanut siihen, että ihmiset kerääntyvät asuntoni alle, soittavat kelloani ja pyytävät kuvia ja nimikirjoituksia, mies kirjoitti Instagraminsa tarinat-osiossa.

Mies kertoi tapaavansa fanejaan mielellään yleisillä paikoilla, mutta pyysi kotinsa pyhittämistä vain hänelle.

– Vaikka olen aina mielelläni tukenanne ja arvostan todella tukeanne, kunnioittakaa yksityisyyttäni ja pidättäytykää tulemasta kotiini.

– Pidän huolen, että pysähdyn kaikille, kun näette minut kaduilla tai radalla, mutta en tule alakertaan, jos vierailette kotonani.

Monacolaiskuljettajan kauden alku on ollut toistaiseksi haastava ja mies on joutunut keskeyttämään kaksi kauden kolmesta kilpailusta. Ferrari-kuski on kuljettajien sarjataulukossa vasta kymmenenetenä.

– Tukenne sekä henkilökohtaisesti että sosiaalisessa mediassa merkitsee minulle paljon, mutta on olemassa raja, jota ei pidä ylittää, mies päätti kirjoituksensa.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1