Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Golf

Sateinen golfin Masters päätökseen! – Espanjalaistähti nousi huimaan voittoon

Espanjan huippugolfari John Rahm.
AOP

Georgian Augustassa pelatussa golfin Masters turnauksessa saatiin mielenkiintoinen neljäs kierros päätökseen ja koko turnaus. Runsaat sateet häiritsivät Augustan kansallisella golf clubilla pelattua turnausta läpi viikonlopun. Sunnuntaina turnauksen kolmas kierros pelattiin loppuun ennen neljännen aloittamista. Päätöskierroksella voittoon nousi espanjalaistähti, jolle Masters oli uran toinen suurkilpailun voitto.

Espanjan Jon Rahmista tuli vaiherikkaan Mastersin voittaja neljäntenä espanjalaisena lajin historiassa. Rahm nousi neljän lyönnin takaa neljännellä kierroksella voittoon ohi Brooks Koepkan, joka johti turnausta ennen päätöskierrosta. Lopulta kaksinkertainen suurkilpailuvoittaja otti ylivoimaisen voiton turnauksessa oltuaan neljä lyöntiä sekä Koepkaa, että Phil Mickelsonia edellä, jotka jakoivat kakkossijan kahdeksan alle parin tuloksella.

52-vuotias Mickelson pelasi hurjan päätöskierroksen, sillä vuoden 2021 PGA mestari pelasi viimeisen kierroksen seitsemän alle tulokseen.

– Tulin vaan pelaamaan tänään. Löin lyönnit mitä halusin, kun niitä tarvittiin. Tämä oli oikein hauskaa, kuvasi Mickelson ESPN:n haastattelussa.

Voittonsa myötä 28-vuotias Rahm nousi takaisin maailmanlistan kärkeen. Samalla espanjalaisesta tuli ensimmäinen eurooppalainen golfaaja, joka on voittanut sekä US Openin, että Mastersin. Tämän vuoden Masters oli historiassaan 87. kerta, kun turnaus järjestetään.

Turnauksen voiton myötä espanjalainen nosti koko kauden tienistit 13,29 miljoonaan dollariin. Tämä on toiseksi suurin määrä koskaan PGA kiertueen historiassa. Eniten on tienannut Scottie Scheffler, joka tienasi viime kaudella reilut 14 miljoonaa dollaria.

Golfin historian suurpelaaja Tiger Woods joutui jättämään turnauksen kesken loukkaantumisen takia, kuten Penkkiurheilu.com aiemmin uutisoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Golf