Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Salibandy

Yllätys jäi piippuun – Liigaseura jatkaa korkeimmalla tasolla

salibandy
AOP

Salibandyn F-Liigan karsintasarjassa oli lähellä jättimäinen yllätys, mutta Suomen suurin salibandyseura piti pintansa. EräViikingit kaatoi ratkaisevassa viidennessä ottelussa Limingan Niittomiehet lukemin 9-2

Limingasta ponnistava Niittomiehet oli erittäin lähellä jättimäistä yllätystä suomalaisessa salibandyssa. Suomen suurin salibandyseura ja useamman maajoukkuetähden tähdittämä EräViikingit joutui heikon runkosarjan vuoksi karsintasarjaan. Niittomiehet oli nousemassa liigaan neljännessä karsintaottelussa, mutta ErVi nousi kuilun partaalta tasoihin ja rankkareilla voittoon saakka. Viidennessä ottelussa Niittomiesten eväät olivat jo syöty.

ErVi ratkaisi ottelun jo ensimmäisessä erässä, jossa se takoi Niittomiehet maan rakoon lukemin 6-0. Maalinteon avasi Jani Kukkola, neljän maailmanmestaruuden mies. Hyvää tulituke tarjoili myös Tommi Rosendahl ja lajilegenda Mika Moilanen.

Niittomiehet osui kahteen otteseen, mutta varteenotettavaa kiriä joukkue ei enää saanut aikaiseksi. Suomen suurin salibandyseura piti liigapaikkansa kokeneiden pelaajien johdolla lopulta ansaitusti. Niittomiehet jatkaa huikean karsintasarjan päätteeksi kuitenkin Divaritaivaltaan myös tulevana vuotena.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Salibandy