Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-sivusto arvioi kuljettajien alkukauden suoritukset – Valtteri Bottaksen alkukausi sai ala-arvoisen arvosanan

F1-kauden onnistujat ja epäonnistujat
Pixabay

F1-sivusto PlanetF1 on arvioinut kuljettajien ja tallien alkukauden suoritukset ja asettanut nämä paremmuusjärjestykseen. Alkukauden arvio on keskiarvo kuljettajien ja tallien kauden kolmesta kilpailusta.

Kuljettajien vertailussa parhaimman arvosanan sai odotetusti Red Bullin Max Verstappen, jonka alkukauden ponnistelut ansaitsivat miehelle 9.3 arvosanan. Verstappen johtaa kuljettajien sarjaa 15 pisteen erolla ennen tallikaveriaan Sergio Perezia.

Loistavaa alkukautta ajanut Fernando Alonso oli niin ikää odotetusti listan kärjessä arvosanalla 9.2. Espanjalainen veteraanikuljettaja on ajanut tasaisen vahvasti kolmanneksi kauden jokaisessa kolmessa kilpailussa.

Valtteri Bottaksen otteet alkukaudella ovat ansainneet suomalaiselle vaatimattoman 6.2 arvosanan. Suomalaisen tallikaveri Zhou Guanyu ansaitsi hieman korkeamman arvosanan alkukaudestaan, 6.5. Tallina Alfa Romeo jäi listauksessa kolmen huonoimman joukkoon.

Kuljettajien listauksessa jumbopaikkaa pitää AlphaTaurin Nyck de Vries arvosanalla 5.3. Tallien vertailussa puolestaan McLaren on toistaiseksi kauden suurin alisuorittaja. McLarenin odotettiin taistelevan sijoituksista top kolmen takana, mutta toistaiseksi tallissa on keskitytty vain pääsemään kisat ehjänä maaliin saakka.

Alkukauden arvioinnin perusteella myös Ferrari on vaikeuksissa. Tallin alkukausi ei luonnollisestikaan ole sujunut odotetulla tavalla ja tallin ykköskuski Charles Leclerc on ajanut maaliin saakka vasta yhdessä kilpailussa. Tallin toisen kuskin, Carlos Sainzin, alkukausi on arvion mukaan ollut kuitenkin vieläkin onnettomampi. Espanjalaiskuski on toistaiseksi kuljettajien sarjassa viidentenä, mutta alkukauden suoritukset eivät PlanetF1:n arvioijia ole vakuuttaneet ja mies sai surkean arvosanan 6.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1