Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Ronnie O’Sullivanin valmentajaksi palannut lajihuippu lataa: “Meidän täytyy jatkaa rajojen venyttämistä”

Ronnie O'Sullivan
AOP

Ronnie O’Sullivan palaa jälleen Steve Feeneyn valmennukseen yrittäessään voittaa uransa kahdeksatta maailmanmestaruutta Cruciblessa Sheffieldissä. Feeney avautuu englantilaisen päätöksen taustoista.

Snookerhuippu, Ronnie O’Sullivan, lähtee yhtenä suurimmista ennakkosuosikeista Englannin Sheffieldissä käytäviin MM-kilpailuihin. O’Sullivan valmistautuu tulevaan turnaukseen tutussa seurassa, kun hän palkkasi Steve Feeneyn jälleen valmentajakseen.

Kaksikko teki menestyksekästä yhteistyötä vuosina 2018-2020 ja tavoitteet ovat korkealla tälläkin kertaa. Feeney kertoo medialle yhteistyön taustoista ja paljastaa, ettei O’Sullivan ole ollut tyytyväinen pelaamisensa tasoon.

– Olen ollut Ronnien kanssa paljon tekemisissä, joten tämä on luonnolinen jatkumo menneelle. Hän haluaa nousta Stephen Hendryn edelle voitetuissa maailmanmestaruuksissa, joten tavoitteemme on voittaa.

– Työskentelimme yhdessä vuosina 2018-2020, mutta tiemme erkanivat koronapandemian ja muiden asioiden johdosta. Olen kasvanut noiden vuosien jälkeen valmentajana, joten voin tarjota Ronnielle aiempaa enemmän tietämystä. Uskon, että hän nauttii siitä.

– Hän ei ole ollut täysin tyytyväinen omaan tasoonsa, joten meillä on paljon tehtävää. Olemme harjoitelleet täysin uudella tavalla, sillä meidän täytyy jatkaa rajojen venyttämistä.

– Ronnie pystyy voittoon halutessaan, mutta taso on nykyään todella korkealla, joten emme tule saamaan mitään ilmaiseksi.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut