Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Megaluokan yllätys! – Tenniskenttien supertähti tylysti katsomoon

Italian Lorenzo Musetti ja Serbian Novak Djokovic.
AOP

Tenniksen ATP-kiertueella nähtiin melkoinen yllätysten päivä. Tällä viikolla on pelataan massakenttäkauden ensimmäistä Masters-1000 -turnausta, kun vuorossa on Monte Carlon turnaus. Turnauksessa kahdesti voittoa juhlinut Serbian Novak Djokovic tykitettiin laulukuoroon jo kolmannella kierroksella, kun Italian nouseva tähti oli vahvempi sateen keskeyttämässä ottelussa.

Monte Carlossa on nähtiin torstaina kaksi jättiluokan yllätystä. Ensimmäinen sattui heti iltapäivällä, kun massakentillä huippupelaajaksi noussut Norjan Casper Ruud lähti laulukuoroon Saksan Jan-Lennard Struffin käsittelyssä suorana kahdessa erässä.

Struff voitti avauserän tylysti kahdella murrolla 6-1 -lukemin ja johti toistakin erää kahdella murrolla jo 5-2 -lukemin. Struffilla oli kaksi ottelupalloa 5-2 -tilanteessa, mutta norjalainen mursi takaisin ja vei erän ratkaisun lopulta katkaisupeliin. Katkaisupelissä saksalainen oli 8-6 -lukemin vahvempi.

Toinen jättiluokan yllätys nähtiin, kun turnauksessa ykköseksi sijoitettu Serbian Novak Djokovic taipui Italian Lorenzo Musettin käsittelyssä. Musetti oli ennen Djokovicia voittanut kolme erää putkeen 6-0 -lukemin, mutta tämä putki ei saanut jatkoa.

Djokovic vei avauserän nimiinsä 6-4 -lukemin murrettuaan kahdesti italialaisen syötön. Toisessa erässä nähtiin syötönmurtoja yhteensä yhdeksän kappaletta. Lopulta Musetti vei erän nimiinsä 7-5 -lukemin murtamalla viidesti serbialaisen syötön.

Päätöserässä 1-1 -tilanteessa sade keskeytti ottelun. Kolmannessa erässä nähtiin lopulta vain yksi murto, kun Musetti mursi Djokovicin syötön erän seitsemännessä pelissä. Italialaisen syöttäessä ottelua nimiinsä sai Djokovic erän ainoan murtopallonsa, mutta ei pystynyt käyttämään sitä hyödykseen, joten Musetti vei erän 6-4 -lukemin.

Musetti kohtaa puolivälierässä maanmiehensä Jannik Sinnerin, joka nousi 1-0 -tappioasemasta voittoon Puolan Hubert Hurkaczia vastaan. Struff kohtaa Venäjän Andrey Rublevin, joka kaatoi venäläisten keskinäisessä Karen Khachanovin.

Turnauksen kahdeksasta kärkisijoitetusta pelaajasta on jäljellä vielä viisi pelaajaa. Daniil Medvedev on kuudes, mikäli nousee voittoon Saksan Alexander Zverevistä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis