Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Rallimaailma suree menehtynyttä Craig Breenia – Esapekka Lappi järkyttyi tallikaverinsa kohtalosta

Craig Breenin kuolema järkyttää rallimaailmaa
AOP

Rallimaailma suree torstaina kuollutta Craig Breenia.

Hyundain WRC-kuljettaja Craig Breen on kuollut Kroatian MM-rallin testeissä tapahtuneessa onnettomuudessa.

Onnettomuus tapahtui noin kello 12.40 paikallista aikaa ja Hyundai vahvisti tiedon miehen kuolemasta muutamaa tuntia myöhemmin.

– WRC-perhe on järkyttynyt ja surullinen kuullessaan Craig Breenin kuolemasta. Ajatuksemme ja surunvalittelumme ovat Craigin perheen ja ystävien kanssa tänä uskomattoman surullisena aikana, WRC kirjoitti twitterissä.

Breen valmistautui ensi viikolla ajettavaan Kroatian osakilpailuun testiajolla torstaina. Breen suistui tieltä Kroatian pääkaupungin Zagrebin lähellä ja auto osui puiseen aitaan. 33-vuotias iralantilaiskuljettaja menehtyi välittömästi.

Breenin tallikaveri Esapekka Lappi oli uutisesta shokissa:

– Ensimmäisenä en uskonut sitä, mutta eihän siinä auta vastaankaan väittää. Vieläkin olen vähän shokissa koko aiheesta – jalat ja kädet tärisevät, vaikka siitä on jo toista tuntia, kun kuulin asiasta, Lappi kommentoi MTV Urheilun mukaan.

Myös hallitseva rallin maailmanmestari Kalle Rovanperä lähetti osanottonsa Breenin läheisille:

– Vilpittömimmät osanottoni Craig Breenin perheelle ja ystäville, Rovanperä kirjoitti Instagramissa.

Breenin traaginen menehtyminen on nostanut pinnalle myös huolen lajin turvallisuudesta. Ralliautojen turvallisuuteen on panostettu paljon viime vuosina ja kohtalokkailta onnettomuuksilta ollaan vältytty hurjistakin ulosajoista huolimatta.

– Ainahan sitä tiedostaa, että vaara on läsnä. Mutta se meinaa vähän unohtua. Nyt se muistutus tuli tosi läheltä, että vaaran ja kuoleman mahdollisuus ovat lähellä, Lappi kertoi tilanteesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli