Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Onko Hamiltonin asema Mercedeksellä uhattuna? – Entiseltä F1-kuljettajalta kova ennuste

George Russell haastaa Lewis Hamiltonia tosissaan
Pexels

Entinen F1-kuljettaja Johnny Herbert uskoo, että Mercedeksellä saatetaan nähdä pian uusi ykköskuljettaja.

Vaikka Lewis Hamilton on edelleen nälkäinen ja hakee historiallista kahdeksatta maailmanmestaruuttaan, uskoo Johnny Herbert, että George Russell voi haastaa tosissaan tallin nykyisen ykköskuljettajan.

Herbert näkee, että erityisesti Russellin ponnistelut simulaattorissa voivat antaa nuorelle kuljettajalle tämän tarvitseman edun Hamiltoniin nähden.

Vaikka Hamilton onkin ollut ykköskuskin asemassa, on Russell haastanut miestä urheasti siitä saakka kun hän saapui Mercedekselle. Russellin Hamiltonille asettama paine nousee koko ajan ja Herbert uskoo, että Hamiltonin vastahakoisuus simulaattoria kohtaan voi maksaa tälle ykköskuskin aseman.

– Suurin ero on nyt se, että suurella osalla nyt radalla olevista nuoren sukupolven kuljettajista on jotain, mikä ei ole koskaan miellyttänyt Lewisia ja mihin he haluavat laittaa kaiken energiansa, eli simulaattoriin, Herbert sanoi.

– Se antaa heille kuudennen aistin.

Vaikka Mercedeksellä tallin sisäinen kilpailu tiukkeneekin, kasvaa ero Red Bulliin koko ajan. Herbertin mukaan Russell saattaa kuitenkin olla se joka Red Bullin Max Verstappenia tulevaisuudessa haastaa.

– George on pystynyt haastamaan hänet ja asettamaan hänelle paljon paineita. George tulee olemaan kova haastaja Max Verstappenille, kun hän saa oikean auton. Uskon, että Lando Norris on samanlainen, kun hän saa oikean auton.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1