Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

VaLePa yhden voiton päässä lentopallon Mestaruusliigan voitosta: “Hyvä joukkue löytää keinot voittaa”

VaLePan Urpo Sivula
AOP

Suomen mestaruus on katkolla tiistaina Sastamalassa kun VaLePalla on mahdollisuus neljänteen voittoon miesten Mestaruusliigan finaalisarjassa.

VaLePa tarrasi tiukasti kiinni lentopallon Suomen mestaruuteen lauantaina voittamalla Akaa Volleyn finaalisarjan kolmannessa ottelussa. VaLePa johtaa sarjaa nyt vahvasti 3-0 ja sillä on mahdollisuus ratkaista Suomen mestaruus tiistaina Vexve Areenalla.

– Hyvä joukkue löytää keinot voittaa. Pysyimme rauhallisina emmekä antaneet sähläysten pysyä mielessä. Nyt on tärkeintä pitää ajatus kasassa, VaLePan Urpo Sivula kommentoi ottelun jälkeen Länsi-Savon Sanomien mukaan.

– Toivottavasti katkaistaan sarja tiistaina. Pään pitää pysyä kasassa, peli ei ole helppoa vaikka siltä näyttäisi, Sivula sanoi.

VaLePa on hallitseva Suomen mestari ja joukkue on voittanut viimeisen 11 vuoden aikana seitsemän mestaruutta. Akaa Volley  puolestaan sijoittui viime vuonna pronssille.

– Perjantain peli oli molemmille joukkueille raskas. Tänään tunnetilat vaihtelivat laidasta laitaan, mutta paketti pysyi paremmin kasassa meillä. Upi [Sivula] pelasi loistavan pelin, VaLePan valmentaja Janne Kangaskokko kommentoi.

Finaalisarjasta odotettiin tiukkaa kamppailua, mutta toistaiseksi voittamiseen tottunut VaLePa on vienyt kaikki kolme ottelua varmasti ja Akaa taas on onnistunut voittamaan vasta yhden. Akaa on tehnyt kovaa nousua Mestaruusliigassa, mutta mestaruuden voittaminen tänä vuonna olisi jo ennakko-odotuksissakin ollut kova temppu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo