Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Historiallisesti NBA:n pudotuspeleihin edennyt Kings otti ison avausvoiton hallitsevaa mestaria vastaan

Golden State Warriors vs Sacramento Kings
AOP

Sacramento Kings otti ensimmäisen voiton pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, kun se kaatoi kotonaan hallitsevan mestarin Golden State Warriorsin lukemin 126-123.

Kings pelaa pudotuspeleissä historiallisesti ensimmäistä kertaa 17 vuoteen ja joukkueen kotiareena oli ratketa liitoksistaan, kun kotiyleisö hurrasi omiaan.

Vieraskentillä kipuillut Warriors pelasi vahvasti ja osoitti hetkittäin, miksi se on liigan hallitseva mestari. Kings näytti kuitenkin haluavan voittoa hieman enemmän. Ottelu ratkesi lopulta vasta viimeisillä sekunneilla, kun Warriors hukkasi mahdollisuuden nousta johtoon.

Kingsin tämän kauden ehdoton tähti, De’Aaron Fox, jatkoi pudotuspeleissä siitä, mihin runkosarjassa jäi ja pussitti ottelussa 38 pistettä – toiseksi eniten ikinä pudotuspelidebyytissä.

– Sacramento näytti tänään mitä se on.  Tämän tekeminen faneille – vain se, että tiedämme miten he tukevat tätä joukkuetta läpi vaikeuksia. Se on todiste siitä, millaisia he ovat, mies kommentoi.

Warriorsin vahvuuten palasi 25 ottelua sivussa ollut Andrew Wiggins. Henkilökohatisten syiden takia sivussa pitkään ollut Wiggins pelasi vahvan ottelun ja heitti 17 pistettä. Warriorsin pistekuningas oli Stephen Curry, joka pussitti 30 pistettä.

– Ensimmäinen peli on eräänlainen tunnusteluprosessi. Me vastasimme [Kingsin paineeseen]. Siihen me pystymme. Se oli energinen peli alusta loppuun, Curry kommentoi.

Pudotuspeleissä vaaditaan neljä voittoa seuraavalle kierrokselle. Kings johtaa sarjaa nyt siis 1-0 ja seuraavan kerran joukkueet kohtaavat varhain tiistaiaamuna Suomen aikaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo