Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Lentopallo

Hurjaa dominointia! – Pölkky Kuusamo juhli naisten lentopallon Suomen mestaruutta

Pölkky Kuusamo juhli Suomen mestaruutta
Pixabay

Naisten lentopallon Suomen mestaruus ratkesi sunnuntai-iltana, kun Pölkky Kuusamo pääsi juhlimaan toisen kerran peräkkäin naisten Mestaruusliigan voittoa. Hämeenlinnan Lentopallokerho kaatui finaalisarjassa tylysti otteluvoitoin 4-0.

Kuusamolaisten alkukausi oli tahmea, kun vuoden 2022 mestaruuden jälkeen lähes kokonaan uusiksi mennyt joukkue haki itseään. Syyskausi oli välillä todellakin vaikeaa tamppaamista, mutta kevään loppua kohden joukkueen vire alkoi löytyä ja joukkue päätti runkosarjan kahdeksan ottelun voittoputkeen.

Pudotuspeleistä Pölkky otti puhtaat 10-0 voitot ja kotikentällä se oli tällä kaudella voittamaton voitoin 20-0.

Vuoden 2022 jälkeen totaalisen uudistuksen läpikäynyt Pölkky saa kiittää rivien kuntoon saamisesta valmentajaansa Sotiris Gkotsisia. Kreikkalaisvalmentajaa kehui myös joukkueeseen viime kauden jälkeen ainoana pelaajana jäänyt, libero Sanna Häkkinen. Häkkinen kuvaili joukkueen matkaa Suomen mestaruuteen “kasvutarinaksi”

– Tämä oli todellinen kasvutarina siitä, mistä on lähdetty liikkeelle ja tähän päivään. Tietysti mestaruus oli meillä tavoitteena, mutta siinä oli paljon mutkia matkassa ja paljon, paljon kovaa työtä. En tiedä, millä ihmeen keinoilla Sotiris Gkotsis sai tällä tavalla joukon koottua kevääseen, Häkkinen kommentoi ottelun jälkeen Ylen mukaan.

Miesten Mestaruusliigan voitto saattaa myös ratketa pian, sillä mestaruus on katkolla VaLePalle tiistaina Sastamalassa. Hallitseva miesten Suomen mestari VaLePa otti lauantaina finaalisarjan kolmannen voittonsa Akaa Volleyta vastaan, joten se on enää yhden voiton päässä pokaalin nostosta.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Lentopallo