Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Espanjan tennistähti kotimaassaan suosikkina! – Tässä kärkisijoitettujen kaavio Barcelonan suurturnaukseen

Carlos Alcaraz eteni Madridin turnauksen finaaliin
AOP

ATP-kiertueella pelataan tällä hetkellä massakenttäkautta, joka valmistaa Ranskan pääkaupungissa Pariisissa pelattavaan Roland Garrosiin. Roland Garros käynnistyy toukokuun lopulla ja on vuoden toinen Grand Slam -turnaus. Vuoden ensimmäinen Grand Slam -turnaus pelattiin Australian suurkaupungissa Melbournessa. Ennen Roland Garrosia pelataan vielä Rooman ja Madridin Masters-1000 -turnaukset sekä tällä viikolla pelattava Barcelonan ATP-500 -turnaus.

Barcelonan turnaukseen ykkössijoitettuna lähtee Espanjan Carlos Alcaraz. Alcaraz joutui jättämään pienen loukkaantumisen takia viime viikolla pelatun Monte Carlon Masters-1000 -kisan väliin, jonka voiton otti Andrey Rublev, kuten Penkkiurheilu.com aiemmin uutisoi. Alcarazin jälkeen kakkoseksi turnauksessa on sijoitettu Kreikan Stefanos Tsitsipas, jolla on ollut myös pieniä vaivoja. Tsitsipas tippui Monte Carlon puolivälierässä Yhdysvaltain Taylor Fritzille kaksieräisessä väännössä. Fritz taipui Rubleville välierässä.

Yläkaaviossa neljänneksi kolmanneksi sijoitettuna pelaajana on Norjan Casper Ruud. Ruud taipui Monte Carlossa taas ensimmäisessä ottelussaan Saksan Jan-Lennard Struffin käsittelyssä. Ruud voitti massakauden ensimmäisen turnauksensa Portugalin Estorilissa, mutta Monte Carlossa suoritus oli pettymys. Nelossijoitettu turnauksessa on Monte Carlossa, Miamissa ja Indian Wellsissä välieriin edennyt Italian Jannik Sinner. Miamissa Sinner pääsi aina finaaliin asti, jossa Daniil Medvedev oli vahvempi suoraan kahdessa erässä. Medvedev ei ole mukana Barcelonassa.

Kärkisijoitetuista ennen välierää tiukimman haasteen edessä on Tsitsipas, joka kohtaa puolivälierässä mahdollisesti Australian Alex De Minaurin. De Minaur on turnauksessa sijoitettu kahdeksanneksi. Sinnerin eka kovempi testi odottaa myös puolivälierässä, mikäli Iso-Britannian Cameron Norrie puolivälieriin selvittää tiensä. Alcaraz on samassa kaaviossa Emil Ruusuvuoren kanssa, eli jos Ruusuvuori voittaa kolme ensimmäistä otteluaan, niin puolivälierässä odottaa espanjalainen. Ruusuvuorella on kahden ensimmäisen kierroksen osalta mukava kaavio, kuten Penkkiurheilu.com aiemmin uutisoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis