Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lakers yllätti NBA:n pudotuspelien avauskierroksella – Grizzlies ei ollut varautunut tähän yhteen tekijään…

Los Angeles Lakers vs Memphis Grizzlies, Anthony Davies
AOP

NBA:n pudotuspelit on saatu starttattua nyt kaikken jäljellä olevien joukkueiden osalta, kun viimeisetkin avauskierroksen pelit saatiin viime yönä Suomen aikaa pelattua.

Los Angeles Lakers avasi hieman yllättäenkin pudotuspelinsä voitokkaasti Memphis Grizzliesin vieraana. Kotiparketillaan runkosarjassa ainoastaan kuusi peliä hävinnyt Grizzlies lähti otteluun ennakkosuosikkina, mutta joutui taipumaan Lakersin heittopelin alla. Lakers vei LeBron Jamesin johdolla ottelun koriluvuin 112-128.

Lakersin heittopeli ja heittotarkkuus aiheuttivat sille kauden alussa paljon päänvaivaa. Juurikin Lakersin heittopeli tällä kaudella on ollut suurin syy, miksi joukkuetta ei ennen pudotuspelejä pidetty kovinkaan uskottavana haastajana mestaruudelle.

Kenties juuri sen vuoksi Grizzlies olikin Lakersin heittopelin kanssa helisemässä myöhään sunnuntai-iltana. Se ei ehkä odottanut Lakersin heittävän kolmosia yli 43 prosentin tarkkuudella ja antoi erityisesti ottelun lopussa Lakersille aivan liikaa tilaa kolmen pisteen viivan takaa.

Lakersin Rui Hachimura heitti uransa parhaat pudotuspeli pisteet 29 ja Austin Reaves  tuki miestä hienosti 23 pisteellä. Grizzlies koki ikävän menetyksen, kun otsikoissakin viime aikoina viihtynyt, Ja Morant, joutui jättämään pelin noin kuusi minuuttia ennen päätössummeria, kaaduttuaan kätensä päälle.

Sarjan toinen peli pelataan niin ikää Memphisin kotiparketilla keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo