Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennistähdeltä ylivertainen esitys! – Barcelonassa vastus kovenee merkittävästi

Emil Ruusuvuori Barcelonan massalla.
AOP

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori aloitti vahvasti Barcelonan ATP-500 -tason turnauksen. Ruusuvuori murskasi massakentällä pelattavassa turnauksessa todellisen syöttötykin alle tunnissa ja selvitti tiensä näin toiselle kierrokselle. Ruusuvuorella oli Barcelonaan erinomainen arpaonni, joten mahdollisuudet ovat aina kolmannelle kierrokselle asti.

Suomen Emil Ruusuvuori aloitti Barcelonan ATP-500 -turnauksen vakuuttavasti. Ruusuvuori kaatoi Kazakstanin Alexander Bublikin suoraan kahdessa erässä ja alle tunnissa 6-0, 6-3 -erin. Ruusuvuori on nyt kolmesti kohdannut Bublikin massalla ja vienyt kaikki ottelut nimiinsä. Tässä ottelussa suomalainen mursi nopeilla kentillä viihtyvän Bublikin syötön neljä kertaa.

Toisella kierroksella Ruusuvuori kohtaa ATP-listan 16 parhaan joukkoon vankkaa nousua tekevän Yhdysvaltain Frances Tiafoen. Tiafoe oli viikko sitten pelatussa Houstonin massaturnauksessa ylivoimainen mestari, mutta ei kerennyt aika-erojen ja turnauksen viivästymisen takia Monte Carlon Masters-turnaukseen. Tiafoe ja Ruusuvuori ovat kahdesti aiemmin kohdanneet toisensa. Viime vuonna Ruusuvuori oli vahvempi suoraan kahdessa erässä Tukholman hallikisassa.

Mikäli Ruusuvuori selvittää Tiafoen tieltään, niin vastaan tulee kolmannella kierroksella jo kovemman luokan massapelaaja. Ruusuvuoren toisen kierroksen ottelu on luvassa keskiviikkona.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis