Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Dramaattisesti kesken ottelun tuupertuneen NFL-tähden ammattilaisuran jatko selvisi: “He olivat kaikki yhtä mieltä siitä”

Damar Hamlin on saanut luvan palata harjoituksiin
AOP

NFL-tähti Damar Hamlinin sydän pysähtyi kovan taklauksen seurauksena kesken ottelun tammikuun alussa. Nyt mies on saanut vihreää valoa ammattiurheilun pariin paluusta. Nuori urheilija onkin valmis paiskimaan töitä paluunsa eteen.

– Tämä tapahtuma muutti elämäni, mutta se ei ole tarinani loppu. Olen täällä ilmoittaakseni, että aion tehdä paluun NFL:ään, Damar Hamlin kommentoi The Athleticsin reportterin, Joe Buscaglian, mukaan.

NFL joukkue Buffalo Billsin toimitusjohtaja Brandon Beane jakoi saman uutisen tiistaina The Athleticsin mukaan ja kertoi, että Hamlin oli nähnyt kolme erikoislääkäriä ja saanut jokaiselta vihreää valoa paluuseen.

– Tämä ei ole mikään 2 vastaan 1 tai 3 vastaan 1 tilanne. He olivat kaikki yhtä mieltä tapahtuneesta ja siitä, että Hamlin voi jatkaa harjoittelua samalla tavalla, kuin kuka tahansa muukin loukkaantumisesta toipuva urheilija.

– Joten hän on täällä ja hän on hyvässä tilassa tehdäkseen paluun pelikentille.

Suoraan 100 prosenttiseen toimintaan Hamlin ei kuitenkaan ole palaamassa. Bills haluaa mitä luultavimmin edetä tilanteen kanssa rauhallisesti ja aloittaa Hamlininin kanssa vapaaehtoisista harjoituksista. Myös henkinen harjoittelu on Beanen mukaan ensisijaista.

Hamlinin dramaattisen loukkaantumisen jälkeen miehen paluuta ammattilaiseksi pidettiin jopa epätodennäköisenä. Nuorukainen itse on kuitenkin pyrkinyt pysymään tilanteessa optimistisena.

– Olen päihittänyt tilastoja koko ikäni ja pidän mahdollisuuksistani myös tässä asiassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut