Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Emil Ruusuvuorelta jättimäinen voitto! – Jenkkisensaatio kaatui lähes kolmen tunnin väännössä

Emil Ruusuvuori otti makean voiton Barcelonassa.
AOP

ATP-kiertueella pelataan tällä viikolla kolmessa eri kaupungissa turnauksia. Suurin turnaus pelataan Espanjan Barcelonassa, jossa voittajalle on luvassa 500 ATP-pistettä. Suomen Emil Ruusuvuori aloitti turnauksen maanantaina erinomaisesti ja jatkoi vahvoja otteitaan tiistaina.

Suomen Emil Ruusuvuori otti mahtavan voiton Barcelonan ATP-500 -tason turnauksen toisella kierroksella. Ruusuvuori kaatoi Yhdysvaltain Frances Tiafoen kolmieräisen taiston jälkeen 6-4, 6-7, 6-4 -lukemin. Suomalainen eteni näin kolmannelle kierrokselle, jossa vastaan tulee Malagasta kotoisin oleva massajyrä Alejandro Davidovich Fokina. Fokina on kaksi sijaa ATP-rankingissa suomalaista tällä hetkellä korkeammalla. Ottelu on vuorossa torstaina.

Ruusuvuori oli etenkin oman syöttönsä kanssa vahva avauserässä. Suomalainen karkasi murrolla 5-3 -johtoon ja pääsi syöttämään erää nimiinsä, mutta Tiafoe löysi huimat palautuksen työkalupakistaan ja mursi takaisin. Ruusuvuori otti heti perään kuitenkin murron ja vei erän nimiinsä.

Ottelun toisen erän ensimmäisessä syöttövuorossa murrot jatkuivat, kun Tiafoe karkasi heti 1-0 -johtoon. Yhdysvaltainen johti erää jo kahden murron turvin 5-2 -lukemin, mutta Ruusuvuori nousi erässä tasoihin ja lopulta ohi taipuen kuitenkin katkaisupelissä.

Päätöserässä Tiafoe mursi jälleen ja pääsi jo 3-0 -johtoon. Yhdysvaltaisella Houstonin kisan 1,5 viikkoa sitten voittaneella supertähdellä oli 3-0 -tilanteessa useampia murtopalloja Ruusuvuoren syötössä, mutta ei onnistunut käyttämään näitä hyödykseen. Ruusuvuori piti lopulta syöttönsä ja mursi takaisin nousten erässä 3-3’n.

4-4 -tilanteessa Ruusuvuori sai kaksi murtopalloa Tiafoen syöttövuorossa ja onnistui jälkimmäisen käyttämään hyödykseen. Yhdysvaltainen sai oman syöttövuoronsa aikana kaksi varoitusta, joten suomalainen pääsi syöttämään ottelua nimiinsä 15-0 -tilanteesta. Helsinkiläislähtöinen pelaaja ei tässä vaiheessa kipsannut vaan hoiti tyylikkäästi syöttövuoron sekä koko ottelun nimiinsä.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis