Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Sacramento Kingsiltä täydellinen alku pudotupeleihin – Hallitseva mestari tukalassa tilanteessa

Sacramento Kings voitti Golden State Warriorsin pudotuspelien toisessa ottelussa
AOP

Sacramento Kings vahvisti johtoasemaansa NBA:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Golden State Warriorsia vastaan. Ensimmäistä kertaa 17 vuoteen pudotuspeleissä pelaava Kings voitti sarjan toisen ottelun kotonaan ja johtaa sarjaa nyt 2-0.

NBA:n hallitseva mestari oli maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa pelatussa ottelussa pulassa erityisesti menetysten kanssa. Warriors heitti Kingsiä paremmin ja oli erityisesti puolustuspään levypalloissa vahvempi – joukkueen kohtaloksi koitui lopulta 20 menetystä, joista Kings sai iskettyä 25 pistettä.

Ottelun ratkaisevaksi hetkeksi koitui kuitenkin tilanne kolmannen erän puolivaiheilla, jonka seurauksena Warriorsin Draymond Green lensi ottelusta ulos. Green näytti astuvan tahalleen Kingsin Domantas Sabonisin kyljen päälle. Tuomarit tarkastelivat tilannetta pitkään ja ajoivat lopulta Greenin pihalle tarpeettoman ja epäurheilijamaisen rikkeen takia.

– Jalkaani tartuttiin kiinni. Toinen kerta kahden pelin aikana. Tuomarit vain katsovat sitä. Minun on saatava jalkani jonnekin, Green selitteli tilanteesta.

Greenin ulosajon jälkeen Kings kokosi rivinsä ja paineli voimattoman Warriorsin ohi 112-106 voittoon.

– Luulen, että se toi meidät yhteen. Kokoonnuimme yhteen ja sanoimme: ‘Meidän on voitettava tämä peli’, 24 pistettä heittänyt Kingsin De’Aaron Fox kommentoi.

Warriors on nyt ensimmäistä kertaa valmentaja Steve Kerrin alaisuudessa 2-0 tappioasemassa pudotuspeleissä. Sarjan kolmas peli onkin joukkueelle todella tärkeä. Warriors pääsee toki kolmannen ottelun pelaamaan kotiparketillaan Chase Centerissä, mutta menetykset sen on torstaihin mennessä saatava kuriin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo