Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

VaLePan ylivoima Mestaruusliigassa jatkuu – Suomen mestaruutta juhlittiin Sastamalassa villisti

VaLePa on Suomen mestari 2023
AOP

Miesten Mestaruusliigan mestaruus ratkesi tiistaina odotetusti Sastamalassa ja VaLePa pääsi juhlimaan jo kuudetta perättäistä Suomen mestaruuttaan.

Akaa Volley oli kuitenkin pistää vielä tilanteen jännäksi ja se saikin venytettyä finaalisarjan neljännen ottelun ratkaisun viidenteen erään. Akaa kuitenkin heräsi finaalisarjaan liian myöhään ja VaLePa ratkaisi voiton itselleen. Suomen mestaruus ratkesi VaLePalle lopulta puhtaalla pelillä otteluvoitoin 4-0.

– Katkaisupeli on aina vaikein. Joidenkin pelaajien ajatukset saattavat karata saunan lauteille ennen aikojaan. Voi olla, että niin kävi nytkin, VaLePan kapteeni Mikko Esko kommentoi Aamulehden mukaan.

VaLePassa ratkaisevaan rooliin nousi virolaissyöttäjä Karli Allik, joka pommitti kymmenen ässäsyöttöä finaalin ratkaisuotteluun.

– Karlin syöttö on ollut meille merkittävä ase koko kauden. Välillä ei ole tarvinnut tehdä muuta kuin katsella vierestä, kun Karli antaa pallolle kyytiä, Esko suitsutti.

VaLePa pääsi juhlimaan mestaruutta ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2017 kotiyleisönsä edessä. VaLePa on hallinnut miesten lentopalloa Suomessa viime vuoden mielin määrin ja sen osoittaa myös joukkueen kuusi peräkkäistä Suomen mestaruutta. Kaikkiaan mestaruus on seuralle jo kahdeksas.

Myös naisten puolella Mestaruusliigan mestaruus ratkesi neljässä ottelussa, kun Pölkky Kuusamo juhli Suomen mestaruutta sunnuntaina.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo