Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Muut tallit tukevat Craig Breenia surevaa Hyundaita hienolla eleellä Kroatian MM-rallissa

Ralli, Hyundai
AOP

Kroatian MM-ralli ajetaan tulevana viikonloppuna surullisissa merkeissä, kun tallit muistavat traagisesti menehtynyttä Craig Breenia.

Rallin MM-sarjassa kisataan tulevana viikonloppuna Kroatian osakilpailu. Osakilpailua varjostaa viime viikolla tapahtunut traaginen onnettomuus, jossa Hyundain WRC-kuljettaja, Craig Breen, menetti henkensä.

Hyundai vahvisti aiemmin tällä viikolla, että talli tulee kilpailemaan Kroatian MM-rallissa.

– Pitkän harkinnan jälkeen olemme päättäneet osallistua ralliin. Teemme sen Craigin muistoa, hänen intohimoaan rallia kohtaa ja kilpailuviettiään kunnioittaen, tallipäällikkö Cyril Abiteboul vahvisti tallin tiedotteessa.

– Osallistumme kahdella autolla ja vedämme kolmannen autokunnan pois. Molemmissa autoissa on erikoisteippaus Craigin, hänen perheensä, ystäviensä ja faniensa kunniaksi.

Muut tallit ovat nyt ilmoittaneet valitsevansa kukin Kroatian kilpailuun myös ainoastaan kaksi autokuntaa kilpailemaan valmistajien MM-sarjan pisteistä. Päätöksellä tallit ovat halunneet osoittaa tukensa Hyundaille.

– Solidaarisuuden osoituksena tallit päättivät, että vain kaksi autokuntaa valitaan ajamaan valmistajien MM-sarjan pisteistä, Jari-Matti Latvalan johtama Toyota tiedotti Twitterissä keskiviikkona

Toyotan valitsemat kaksi kuljettajaa, jotka kisaavat valmistajien sarjan MM-pisteistä ovat Kalle Rovanperä sekä Sebastian Ogier. Elfyn Evans ja Takamoto Katsuta eivät siis aja tallipisteistä Kroatiassa, vaan ainoastaan kuljettajien MM-pisteistä. Hyundain kaksi kuljettajaa Kroatiaan ovat Esapekka Lappi ja Thierry Neuville.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli