Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA-tähden törttöily voi maksaa Golden State Warriorsille kalliisti – Hallitseva mestari pulassa pudotuspeleissä

Draymond Green sai viiden ottelun pelikiellon NBA:ssa
AOP

NBA:n hallitsevan mestarin Golden State Warriorsin matka pudotuspelien seuraavalle kierrokselle vaikeutui juuri entisestään, kun yksi joukkueen kantavista pelaajista, Draymond Green, törttöili itselleen yhden ottelun pelikiellon.

Warriors hakee varhain perjantaiaamuna tämän kauden pudotuspelien avausvoittoaan, kun se isännöi Sacramento Kingsiä kotonaan otteluparin kolmannessa ottelussa. Joukkueen kantavaa puolustuspelaajaa, Draymond Greenia, ei parketilla kuitenkaan perjantaina nähdä, sillä mies hölmöili itselleen yhden ottelun pelikiellon.

Tunteikkaana pelaajana tunnettu Green turhautui Warriorsin ja Kingsin välisen pudotuspelisarjan toisessa ottelussa tiistaina ja lensi ottelusta pukukopin puolelle. Green näytti astuneen tahalleen Kingsin Domantas Sabonisin päälle.

– Jalkaani tartuttiin kiinni. Toinen kerta kahden pelin aikana. Tuomarit vain katsovat sitä. Minun on saatava jalkani jonnekin, Green selitteli tilanteesta.

Tilanteen jälkeen tulistunut Green lisäksi villitsi ja provosoi Sacramenton kotiyleisöä.

Tuomarit tarkastelivat tilannetta pitkään ja ajoivat lopulta Greenin pihalle tarpeettoman ja epäurheilijamaisen rikkeen takia. Sabonis näytti tarttuneen Greenin nilkkaan ja Kings-tähti saikin myös tilanteesta virheen.

Nyt NBA on lätkäissyt vielä miehelle tämän hölmöilystä yhden ottelun pelikiellon, joten Warriors joutuu pelaamaan perjantaina ilman Greenia.

NBA ilmoitti, että pelikielto “perustui osittain Greenin aiempiin epäurheilijamaisiin tekoihin”.

Menetys on hallitsevalle mestarille iso, sillä Green on joukkueen kantava voima puolustuspelaamisessa. Ja kun Warriors on otteluparissa jo 0-2 takaa-ajoasemassa, on Greenin menetys vieläkin isompi kolaus joukkueelle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo