Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuorella iso testi torstaina! – Vastassa massakenttien erikoismies

Emil Ruusuvuori Barcelonan massalla.
AOP

Suomen miestenniksen ykkösnimi Emil Ruusuvuori on mukana tällä viikolla Espanjan Barcelonassa pelattavassa ATP-500 -tason turnauksessa. Ruusuvuori on selvittänyt turnauksessa tiensä jo kolmannelle kierrokselle eli 16 parhaan pelaajan joukkoon. Suomalaisen vastus kolmannen kierroksen ottelussa on kova, mutta mikäli siitä suomalainen selviää, niin puolivälierissä odottaa jo ehkäpä ylitsepääsemätön este.

ATP-rankingissa tällä hetkellä sijalla 40 oleva Emil Ruusuvuori pelaa torstaina 69 tuhannen euron ottelun. Ruusuvuori kohtaa Barcelonan ATP-500 -tason turnauksen kolmannen kierroksen ottelussaan Espanjan Alejandro Davidovich Fokinan. Davidovich Fokina on massakenttäpelaaja parhaasta päästä ja omaa hitaan alustan nopeita kenttiä paremmin.

Malagasta kotoisin oleva pelaaja on tällä hetkellä ATP-rankingissa sijalla 38 eli suomalaista kaksi sijaa edellä. Espanjalainen on Yhdysvaltain kiertueen jälkeen pelannut vain kaksi kisaa massalla ennen Barcelonaa. Ensimmäinen oli Portugalin Estorilissa, jossa espanjalainen voitti ranskalaislupaus Luca van Asschen 2-0 -erin, mutta taipui Italian Marco Cecchinaton käsittelyssä. Viime viikolla Davidovich Fokina taipui Venäjän Karen Khachanoville 2-0 -erin Monte Carlossa.

Barcelonan turnauksen toisella kierroksella sijoitettu espanjalainen kohtasi Argentiinan Tomas Martin Etcheverryn ja voitti tämän suoraan 2-0 -erin. Etcheverry pelasi Houstonin ATP-turnauksen finaalissa reilu viikko sitten Yhdysvaltain Frances Tiafoeta vastaan, jonka Ruusuvuori kaatoi omassa toisen kierroksen ottelussaan.

Mikäli Ruusuvuoren syöttö toimii ja suomalainen onnistuisi yllättämään massalla Davidovich Fokinan, niin puolivälierässä vastus olisi kova. Puolivälierässä vastaan olisi asettumassa turnauksen ykkössijoitettu Carlos Alcaraz. Alcaraz pelaa kolmannen kierroksen ottelussa maanmiestään Roberto Bautista Agutia vastaan, jonka Ruusuvuori kaatoi Yhdysvalloissa niin Indian Wellsin kuin Miaminkin Masters-turnauksissa.

Puolivälierään pääsy tietäisi Ruusuvuorelle 90 ATP-pistettä eli 45 pistettä enemmän kuin viime vuonna ja 69 tuhannen euron palkintopottia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis