Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Lisää huonoja uutisia Rafael Nadalin tilanteesta: “Näin asiat nyt vain ovat”

Rafael Nadal

Rafael Nadalin piti alunperin olla loukkaantumisen takia sivussa noin 6-8 viikkoa. Espanjalaista ei ole nähty kentällä kuitenkaan tammikuun puolenvälin jälkeen ja sairasloma uhkaa jatkua entisestään.

– Vamma ei ole vieläkään täysin parantunut…, espanjalainen Rafael Nadal joutui toteamaan BBC Sportin mukaan.

– En pysty selvittämään, mitä tarvitsen kilpaillakseni. Harjoittelin jo, mutta nyt muutama päivä sitten päätimme muuttaa kurssia hieman ja tehdä toisenlaisen hoitosuunnitelman ja katsoa, jos asiat paranevat, jotta voimme yrittää selvittää, mitä seuraavaksi teemme, 36-vuotias Nadal selitti videolla, joka julkaistiin hänen sosiaalisen median kanavissaan.

Nadalilla on kuitenkin edelleen kova halu palata huipputasolle voidakseen taistella vielä Grand Slam -mestaruuksista. Vain reilu kuukauden päästä starttaava Ranskan avoin tennisturnaus oli espanjalaisen kevään tavoite, mutta nyt kuntoutuminen siihen mennessä huippukuntoon vaikuttaa epätodennäköiseltä.

– Minulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin yrittää pysyä hyvällä asenteella koko tämän ajan.

Nadal metsästää tiukasti uransa 23. Grand Slam -mestaruutta palatakseen kärkipaikalle eniten mestaruuksia voittaneena pelaajana. Tällä hetkellä espanjalainen joutuu jakamaan kärkisijaa yhdessä Serbian Novak Djokovicin kanssa.

Tässä vaiheessa kuntoutumista Nadal on jo luopunut selkeistä määräajoista – mies tekee kovasti töitä paluun eteen, mutta ei pysty antamaan paluulleen sen tarkempaa aikataulua.

– En voi antaa tarkkoja määräaikoja, koska jos tietäisin niin kertoisin teille, mutta en tiedä. Näin asiat vain ovat nyt, tennistähti totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis