Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Onko tämä urheilutapahtuma seuraava kohde? – Mielenosoittajat suunnittelevat seuraavaa iskua

Lontoon maraton juostaan tulevana sunnuntaina
Pexels

Onko sunnuntaina juostava Lontoon maraton mielenosoittajien seuraava kohde?

Viikon sisällä Isossa-Britanniassa kaksi isoa urheilutapahtumaa ovat joutuneet mielenosoittajien kohteeksi. Ensin eläin- ja ilmastoaktivistit iskivät Grand National estelaukkakilpailuun ja alkuviikosta Just Stop Oil -aktivistit iskivät Snookerin MM-kisoihin.

Nyt seuraava mielenosoittajien kohde saattaakin olla selvillä, sillä Just Stop Oil -järjestö on vihjannut mahdollisesta iskusta tulevana viikonloppuna.

Lontoossa juostaan viikonloppuna Lontoon maraton ja BBC Sportin mukaan, sivustolle antamassaan haastattelussa, Just Stop Oil -järjestön edustaja ei kiistänyt uuden iskun mahdollisuutta.

Järjestön edustaja Indigo Rumbelow uskoo, että “maratonin juoksijat haluavat samaa kuin Just Stop Oil -järjestökin”. Hän lisäsi, että järjestö jatkaa kulttuuri- ja urheilutapahtumien häirintää niin kauan kunnes Ison-Britannian “instituutit valitsevat puolensa”.

– Maratonjuoksijat haluavat puhdasta ilmaa, terveen perheen ja illallista pöytään. Haluan tehdä selväksi, että myös Just Stop Oil haluaa sitä, Rumbelow kommentoi.

Sunnuntain maratoniin odotetaan osallistuvan yli 45 000 juoksijaa. Tapahtuma on ollut viime vuosina hyväntekeväisyystapahtumana suuri ja merkityksekäs.

Sunnuntaina viimeisen maratoninsa juokseva brittijuoksija Mo Farah luottaa, että mahdollisista häiriötekijöistä selvitään hyvin.

– Sunnuntaina ihmiset haluavat nähdä parhaiden urheilijoiden menevän sinne ja järjestävän show’n, Farah sanoi.

– Meidän urheilijoiden on vain mentävä sinne ja keskityttävä siihen, mitä teemme. Luotan siihen, että Lontoon maraton ja toimitsijat tekevät hyvää työtä kuten aina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut