Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Törkeä temppu saksalaislehdeltä – Michael Schumacherin perhe ryhtyy oikeustoimiin valehaastattelun takia

Michael Schumacher kuvattuna vuonna 1996
AOP

F1-legenda Michael Schumacherin perhe aikoo haastaa saksalaislehti Die Aktuellen oikeuteen. Lehti julkaisi vastikää ison etusivun jutun, jossa se väitti haastatelleensa seitsenkertaista F1-maailmanmestaria. Haastattelu paljastui kuitenkin tekoälyn avulla tuotetuksi ja se sai Schumacherin perheen raivostumaan.

Saksalainen juorulehti, Die Aktuelle, julkaisi etusivullaan kuvan Michael Schumacherista ja väitti otsikossa saaneensa yksinoikeudella haastattelun F1-legendalta. Etusivun otsikossa luki: “Michael Schumacher, ensimmäinen haastattelu, maailmansensaatio”. Otsikon alla luki huomattavasti pienemmällä tekstillä “Se kuulostaa petollisen aidolta”.

Lehti mainosti juttua muun muassa kertomalla, ettei juttu sisältäisi mitään “niukkoja, epämääräisiä puolittaisia lauseita ystäviltä”, vaan vastauksia “häneltä itseltään, Michael Schumacherilta”.

Vasta itse artikkelissa käy ilmi, että haastattelu oli saatu “feikki” Schumacherilta, eli tekoälybotilta.

Juttu sai heti julkaisun jälkeen valtavasti kritiikkiä ja Schumacherin perheen edustaja onkin nyt vahvistanut ESPN:n mukaan, että perhe aikoo ryhtyä oikeustoimiin tapauksesta.

Schumacher loukkaantui vakavasti lasketteluonnettomuudessa vuonna 2013, eikä miestä ole nähty julkisuudessa sen jälkeen. Miehen perhe on pitänyt F1-legendan yksityisyydestä tiukasti kiinni, eikä miehen nykyisestä terveydentilasta ole julkisuudessa tietoa.

– ‘Yksityinen on yksityistä’, kuten hän aina sanoi. Minulle on hyvin tärkeää, että hän voi edelleen nauttia yksityiselämästään niin paljon kuin mahdollista. Michael on aina suojellut meitä, ja nyt me suojelemme Michaelia, Schumacherin vaimo Corinna kommentoi miehen tilasta vuonna 2021 Netflix-dokumentissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1