Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Viikonloppuna käydyn UFC:n jälkeen poikkeuksellista puhetta – “Olen ollut mukana riittävän pitkään…”

Max Holloway
AOP

Max Holloway ja Arnold Allen ottivat toisistaan mittaa viikonloppuna Kansas Cityn T-Mobile Centerissä järjestetyssä UFC-illassa. Yksimielisen tuomaripäätöksen jälkeen voiton napannut Holloway antoi kamppailun jälkeen reilut kehut vastustajalleen.

Max Holloway palasi UFC:ssä voittojen tielle kaatamalla ennakkosuosikin asemaan nostetun Arnold Allenin. Tasainen mittelö kesti täydet viisi erää, jonka jälkeen kaikki tuomarit näkivät hawaijilaistaustaisen Hollowayn parempana.

Samalla päätökseensä tuli Allenin 12 ottelun mittainen voittoputki. Kaksikon välillä huokui valtava kunnioitus kamppailun jälkeen ja Holloway ylistikin kovan haasteen antanutta brittiottelijaa.

– Allen on erittäin mukava kaveri ja hän jopa hymyili erien välillä. En nähnyt mitään syytä soittaa hänelle suutani. Kerroin hänelle pitäväni häntä legendana, ja uskovani, että tulemme kohtaamaan vielä useasti.

– Hän on huippuottelija ja pysyi mukana täydet viisi erää otellen todella viisaasti. Hän on uskomaton kaveri ja todella hyvässä kunnossa. Hänen yläkroppansa on kuin kehonrakentajalla, joka oli hieman hämmentävää.

– Olen kuitenkin ollut mukana riittävän kauan löytääkseni keinot voittaa. Hän ei pystynyt laittamaan minua riittävän ahtaalle, joten pääsin suhteellisen helpolla.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit