Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Philadelphia 76ersin supertähden ulosajo puhuttaa: “En ole likainen pelaaja”

James Hardenin ulosajo ihmetytti miestä
AOP

Philadephia 76ers otti kovan kiinnityksen pudotuspelien jatkopaikkaan kun se voitti Brooklyn Netsin vieraana jo ottelusarjan kolmannen ottelun. 76ers johtaa otteluparia nyt puhtain voitoin 3-0. Pudotuspelien seuraavalle kierrokselle edetäkseen 76ers tarvitsee siis enää yhden voiton.

Varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa pelatussa ottelussa nähtiin muutamakin puhuttanut tilanne sekä kaksi ulosajoa. Ensimmäinen kiivas tilanne nähtiin heti ottelun alussa, kun Netsin Nic Claxton viimeisteli korin MVP-ehdokas, Joel Embiidin, yli. Korin jälkeen Claxton astui dominoivasti maassa maanneen Embiidin ylle ja 76ers-tähti näytti potkaisseen yllään seisonutta Claxtonia jalkoväliin.

Embiid sai tilanteesta tarpeettoman virheen, mutta säästyi ulosajolta. Claxtonille lätkäistiin tekninen virhe.

Ottelun ensimmäiseen ulosajoon johtaneessa tilanteessa Nets-pelaajan jalkoväli oli taas koetuksella. Tällä kertaa 76ersin tähtipelaaja James Harden yritti ohittaa Netsin Royce O’Nealen ja O’Neale sai Hardenin kyynärpäästä iskun vyön alle. Ottelun tuomaristo näki tilanteessa tarpeettoman ja epäurheilijamaisen rikkeen ja ajoi Hardenin pelistä pihalle tämän joukkuetovereiden ihmetellessä tilannetta monttu auki.

– Jos tuo on ulosajon arvoinen rike, niin jokainen pelaaja saisi ulosajon jossain vaiheessa tätä peliä, eräs fani ihmetteli Twitterissä.

– Tämä on urani ensimmäinen ulosajo. En ole likainen pelaaja, enkä lyönyt häntä jalkoväliin, Harden kommentoi pelin jälkeen.

Netsin Claxton hölmöili itselleen vielä toisen teknisen virheen ottelun lopussa. Claxton kävi uhoamassa korin jälkeen aiemman riitakumppaninsa Embiidin suuntaan teknisen rikkeen arvoisesti ja lensi toisen teknisen rikkeen myötä pukukopin puolelle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo