Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

LeBron Jamesilta tyhjentävä kuitti supertähteä ‘vanhaksi’ haukkuneelle Memphis-tähdelle

LeBron James, NBA pudotuspelit 2023
AOP

Supertähti LeBron Jamesilla ei ollut mitään tarvetta valua Dillon Brooksin tasolle ja lisätä bensaa liekkeihin miesten väliseen sanasotaan liittyen.

Ei kai miesten välistä tilannetta oikein sanasodaksi voi edes kuvailla, sillä toistaiseksi ainostaan Dillon Brooks on huudellut mielipiteensä. Memphis Grizzliesin tähti kommentoi aiemmin tällä viikolla LeBron Jamesia “vanhaksi”.

– Minua ei kiinnosta, hän on vanha. Tökkään karhua kepillä – en kunnioita ketään ennen kuin he tulevat ja antavat minulle 40 pistettä, Brooks tylytti.

Jamesilla ei ollut tarvetta noteerata Brooksin kommentteja lainkaan. Itseasiassa Lakersin supertähti ei maininnut Brooksin nimeä lainkaan, kun mieheltä kysyttiin tilanteesta lehdistötilaisuudessa.

– Olen valmis pelaamaan. Se siitä, James tyytyi kommentoimaan.

38-vuotias James torjui kärsivällisesti useita kysymyksiä Brooksin kommenteista ja roskapuheen merkityksestä ylipäätään pudotuspeleissä.

– Loppujen lopuksi parketilla on 10 pelaajaa. Memphis on yksi liigan parhaista puolustusjoukkueista ja meidän on kunnioitettava sitä. Ei ole väliä, kuka on Grizzliesin paidassa juuri sillä hetkellä, sillä neljänneksellä tai sillä minuutilla, meidän on kunnioitettava kaikkia ja meidän on suoriuduttava hyökkäyspäässä hyvin, James analysoi.

James on pelannut NBA:ssa 20 kautta ja ollut mukana NBA:n tähdistöjoukkueessa 19 kertaa. Mies on lisäksi nelinkertainen liigan arvokkain pelaaja sekä nelinkertainen NBA-mestari.

Lakers – Grizzlies ottelupari matkaa seuraavaksi Lakersin kotiyleisön eteen, missä Lakers pyrkii ottamaan johtoaseman sarjassa. Tällä hetkellä puntit ovat joukkueiden välillä tasan, kun kaksi peliä on pelattu.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Koripallo