Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:n pudotuspelien ensimmäinen jatkaja tiedossa – Philadelphia selvitti tiensä jatkoon ilman supertähteään

Philadelphia 76ers eteni jatkoon NBA:n pudotuspeleissä
AOP

Philadelphia 76ers lähetti Brooklyn Netsin kesälomille, kun se voitti otteluparin puhtaasti 4-0 ja eteni pudotuspelien seuraavalle kierrokselle.

Philadelphia 76ers on varmistanut ensimmäisenä joukkueena paikan NBA:n pudotuspelien seuraavalle kierrokselle.

Joukkue viimeisteli puhtaan 4-0 voiton pudotuspelisarjassa Brooklyn Netsiä vastaan, voittamalla Netsin lauantaina vieraskentällä koriluvuin 88-96.

76ers onnistui pusertamaan voiton lauantaina ilman supertähteään Joel Embiidia. Embiid oli ottelusta sivussa kolmannessa ottelussa loukkaamansa polven takia. Joukkue ei vielä ole arvioinut, koska supertähti palaa tositoimiin, mutta ainakin miehellä on nyt hetki aikaa palautua.

– Kuten sanoin, tämä on vain yksi este tarinassa, jonka kirjoitamme tänä vuonna. Se voi kestää hetken, mutta tämä on vain osa sitä, 76ers valmentaja Doc Rivers kommentoi Embiidin tilanteesta.

– Voitetaan, saadaan hänet takaisin lattialle ja jatketaan omaa matkaamme.

76ersin Tobias Harris paikkasi Embiidia hienosti 25 pisteellä ja 12 levypallolla. Myös viime ottelusta ulos heitetty James Harden pelasi vahvan ottelun ja heitti 17 pistettä.

76ers saa itäisen konferessin välierässä vastaansa voittajan otteluparista Boston Celtics–Atlanta Hawks. Celtics johtaa otteluparia parhaillaan voitoin 2-1.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo