Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Carlos Alcaraz puolusti mestaruuttaan Barcelonassa – Kotiyleisön suosikki juhli erikoisella tavalla

Carlos Alcaraz juhli Barcelona Openin voittoa
AOP

Carlos Alcaraz puolusti onnistuneesti Barcelona Openin mestaruuttaan sunnuntain finaalissa. Finaalissa kaatui Kreikan Stefanos Tsitsipas kahdessa erässä pelein 6-3, 6-4.

Kotiyleisön edessä pelannut Carlos Alcaraz päätti täydellisen viikon Barcelona Openissa vahvaan finaaliesitykseen Stefanos Tsitsipasia vastaan sunnuntaina.

Kotiyleisön suosikki Alcaraz esiintyi koko viikon vahvana eikä hävinnyt turnauksessa erääkään. Vaikka espanjalaisnuorukainen menettikin syöttönsä finaalin ensimmäisessä erässä, ei tämän keskittyminen herpaantunut hetkeksikään.

– Tämä on uskomatonta. Tuntea tämä energia ja nostaa pokaali Barcelonassa perheeni ja ystävieni edessä. Suurin osa joukkueeni jäsenistä on myös täällä. Tällä tasolla pelaaminen ja pokaalin nostaminen heidän edessään on hieno tunne, yhdeksännen tour-tason voittonsa napannut Alcaraz iloitsi ottelun jälkeen.

– Minä ja tiimini puhuimme ennen ottelua siitä, että pitää pysyä rentona. Että haluamme pelata vaikeat hetket.

– Rentoutuneena pysyminen on minulle kaikkein tärkeintä. Virheiden unohtaminen ja kentällä oman itseni oleminen. En saa ajatella kaikkia katsojia, vaan vain itseäni, kenttää, mailaa ja finaalia, Alcaraz analysoi.

19-vuotias Alcaraz juhlisti voittoaan hyppäämällä vaatteet päällä kentän yhteydessä olleeseen uima-altaaseen. Joukko pallotyttöjä ja -poikia hyppäsi myös voitonjuhlissa altaaseen.

Lähde: ATP

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis