Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Kroatian MM-ralli päätökseen – Suomalaiset jäivät kärkivauhdista

Elfyn Evans johtaa Suomen rallia.
AOP

Kroatian MM-rallin voittoon ajoi Toyotan Elfyn Evans. Suomalaisista Esa-Pekka Lappi ajoi kolmanneksi ja Kalle Rovanperä neljänneksi Rally 1-luokassa. Kisa oli ensimmäinen viime viikolla testeissä menehtyneen Craig Breenin kuoleman jälkeen.

Kroatian MM-rallista ei odotettu suurta ilon ja ralliautoilun juhlaa ralliväkeä kohdanneen ikävän uutisen vuoksi. Ennakkotesteissä menehtyneen Craig Breenin muisto kunnioitettiin kilpailussa ja ralli itsessään oli kuitenkin hyvin mielenkiintoinen.

Rallin voittoon ajoi Toyotan Elfyn Evans, jolle voitto oli ensimmäinen lähes kahteen vuoteen. Vielä lauantaina kisaa johti ylivoimaisesti Hyundain Thierry Neuville, mutta hänen kisansa meni pilalle, kun hänen autonsa perä lipesi kaivonkanteen lauantain aamupäivällä.

Suomalaisten kisa oli mollivoittoinen. Esa-Pekka Lappi teki paluun palkintokorokkeelle, mutta parasta vauhtia suomalainen ei missään vaiheessa saanut autostaan puristettua. Kalle Rovanperän kisa meni pilalle perjantain rengasrikkoon ja auton huonoihin säätöihin. Lauantaina maailmanmestari sai vauhdista kiinni ja Rovanperä ajoi useamman pohja-ajan kilpailun jälkimmäisellä puoliskolla.

Kärjestä pihalle täräyttäny Neuville sai vielä hieman balsamia haavoille voittamalla rallin päättäneen Power Stagen ennen Rovanperää.

Rallin MM-sarjassa kolmen kärki on tällä hetkellä äärimmäisen tasainen, sillä Rovanperä, Sebastien Ogier ja Evans ovat pisteen sisällä toisista neljän osakilpailun jälkeen. Myös Ott Tänak on vain neljän pisteen päässä sarjaa johtavasta Ogierista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Ralli