Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkanen pääsi kovaan testiin armeijassa – Näin suomalaiselta taittui Cooperin testi

Lauri Markkanen pääsi Cooperin testiin armeijassa
AOP

Varusmiespalveluksen tällä viikolla aloittanut Lauri Markkanen on päässyt heti kovaan urheilutestiin. Jokaisen varusmiehen armeija-aikaan kuuluu nimittäin monille meistä kouluajoilta tuttu Cooperin-testi.

Cooperin testissä juostaan 12 minuuttia ja tulos on juostu matka. Lauri Markkanen ennakoi aiemmin tällä viikolla, ettei hän mahdollisesti ihan huipputulokseen testissä yllä. 25-vuotias mies paljasti, ettei ollut koskaan aiemmin Cooperin testiä juossut, joten erityisesti ensikertailaiseksi miehen suoritus on kunnioitettava.

NBA-tähti on selvästi enemmän lyhyen matkan juoksija. Testi taittui suomalaiselta kuitenkin ihan mallikkaasti.

Markkasen fysiikkavalmennuksesta viime vuodet vastannut Jani Parkkinen vahvisti 213-senttisen miehen tuloksen Helsingin Sanomille.

– Juu, pitää paikkansa, Parkkinen vahvisti, kun häneltä kysyttiin rikkoutuiko Markkasella 3000 metrin raja.

Sosiaalisessa mediassa on suomalaisen tulokseksi on huhuttu 3070 metriä, mutta sitä Parkkinen ei vahvistanut.

– Se ei ihan eksakti ole, mutta tarpeeksi lähellä – yli kolmetonnia meni.

Markkanen on tehnyt fysiikkaharjoitteluaan Parkkisen johdolla nyt pari kesää. Juoksuharjoittelu kuuluu myös osana sitä, joten Parkkinen odotti koripallotähdeltä hyvää tulosta.

– Olisin ihmetellyt, mikäli 3 000 metriä ei olisi mennyt. Sen verran tiedän, millaisessa kunnossa hän on, Parkkinen kommentoi Markkasen tuloksesta.

Utah Jazzin tähtipelaaja Markkanen on kerännyt paljon huomiota varusmiespalveluksellaan myös Atlantin tuolla puolen. Markkanen suorittaa asepalveluksen Kaartin jääkärirykmentissä Santahaminan urheilukoulussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo