Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA-supertähden uskomaton moka oli maksaa joukkueelle kalliisti: “Ajattelin, että se oli ovelin peliliike ikinä”

Stephen Curryn virhe oli maksaa Warriorsille kalliisti
AOP

NBA:n hallitsevalle mestarille Golden State Warriorsille oli käydä köpelösti pudotuspelien neljännessä ottelussa. Joukkue oli lähellä sössiä voittonsa Stephen Curryn virheen takia.

Warriors johti äärimmäisen tiukkaa ottelua Sacramento Kingsiä vastaan viimeisellä minuutilla viidellä pisteellä, kun joukkueen supertähti Stephen Curry huusi aikalisän joukkueelleen. Muuten hyvä, mutta joukkueella ei ollut yhtään aikalisää jäljellä. Warriors sai tilanteesta teknisen virheen ja Kings pallon.

– Tiesin, että käytimme haasteemme, mutta en tajunnut, että haaste epäonnistui ja menetimme sen myötä aikalisän, Curry kommentoi ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa.

Kingsin, erityisesti otteluiden ratkaisuhetkillä loistanut, De’Aaron Fox osui teknisen vapaaheiton jälkeen kolmen pisteen heittonsa ja yhtäkkiä Kings olikin vain pisteen päässä. Kun Warriors vielä epäonnistui omassa viimeisessä hyökkäyksessään, pääsi Kings hyökkäämään ottelun viimeisillä sekunneilla voitosta.

– En voi valehdella, ajattelin, että se oli ovelin peliliike ikinä kun sain pallon käsiini ja halusin välttää menetyksen. Sitten katsoin penkin suuntaan ja kaikki vain pyörittelivät päätään.

Warriorsin onneksi Kings epäonnistui viimeisessä heitossaan ja kotijoukkue pääsi kuin pääsikin juhlimaan voittoa. Puntit ovat tiukassa otteluparissa nyt neljän pelin jälkeen tasan.

Lehdistötilaisuudessa tilanne jo hieman huvitti, mutta mikäli Warriors olisi mokan takia hävinnyt ottelun, olisi se ollut joukkueelle katastrofi. Nyt se pysyy taistelussa vielä mukana.

– Se oli hyvä oppikokemus ja onneksi pystyimme voittamaan kuitenkin ottelun, Curry totesi.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo