Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Memphis-tähdet happamina Lakers-tappion jälkeen – Kertooko tämä temppu epätoivosta?

Los Angeles Lakers voitti tärkeän ottelun NBA:n pudotuspeleissä
Unsplash

Los Angeles Lakers voitti maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa neljännen ottelun Memphis Grizzliesia vastaan. Lakers johtaa otteluparia nyt 3-1 ja on enää yhden voiton päässä otteluparin voitosta.

Maanantain jatkoaikavoitto oli Lakersille ehdottomasti iso voitto ja se näyttäisi hiljentäneen Memphisin täysin.

Vielä otteluparin toisessa ottelussa Memphis-tähti Dillon Brooksilla oli paljon sanottavaa Lakersista ja LeBron Jameista – Nyt 3-1 tappioasemassa mies on kuitenkin ollut visusti hiljaa. Jo toisessa ottelussa peräkkäin Brooks on nimittäin kieltäytynyt puhumasta medialle lainkaan ja tähti luikkikin areenalta maanantai-iltana täydessä hiljaisuudessa pois.

Myös joukkueen kenties suurin tähti, Ja Morant, vältteli mediaa maanantain ottelun jälkeen kokonaan. Morantkin oli vielä ennen pudotuspelien alkua kovin itsevarma Grizzliesin mahdollisista pudotuspelivastustajista puhuttaessa. Toisin on nyt.

Lakersin ja Grizzliesin välinen ottelupari on ollut toistaiseksi yksi pudotuspelien ensimmäisen kierroksen mielenkiintoisimmista. Grizzlies sijoittui runkosarjassa lopulta toiseksi ja oli ottelupariin selkeä ennakkosuosikki. Lakers on kuitenkin löytänyt avaimet Memphisin pelin avaamiseen paremmin ja se johtaakin ansaitusti otteluparia 3-1.

Grizzliesilla on toki vielä mahdollisuus nousta otteluparissa voittoon, mutta juuri nyt joukkue ei varsinaisesti näytä ulospäin kovin taistelutahtoiselta. Päinvastoin – Tähtipelaajien median välttely antaa kuvan, että joukkueen sisällä ei oikein tiedetä, kuinka kuopasta vielä noustaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo