Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Atlanta Hawks-tähden jäätävä viime hetken ratkaisu pilasi Bostonin juhlat

Trae Young ratkaisi tärkeän voiton Atlanta Hawksille
AOP

Atlanta Hawks venytti pudotuspelien ensimmäisen kierroksen otteluparin ratkaisua ainakin yhdellä pelillä. Se onnistui voittamaan otteluparin viidennessä ottelussa Boston Celticsin Trae Youngin jäätävällä ratkaisulla.

Boston piti suurimman osan ottelusta turvallisen tuntuista johtoasemaa yllä, mutta Atlanta ei suostunut taipumaan. Se lisäsi vauhtia ottelun viime minuuteilla ja kiri itsensä Celticsin rinnalle. Ottelu ratkaistiin lopulta viime sekunneilla.

Ratkaisevaan rooliin nousi Atlantan nuori tähti, Trae Young, joka pelasi kokonaisuudessaan loistavan ottelun. Young piti Hawksin mukana pelissä isoilla kolmen pisteen heitoilla ja ratkaisi lopulta koko ottelun uskomattomalla heitolla kaukaa kolmen pisteen viivan takaa.

– Minun piti vain luottaa siihen, mitä olen tehnyt koko elämäni ajan, ja heittää luottavaisesti, mies kommentoi.

Kova itseluottamus miehen pelistä todella välittyi ja nuori Young heitti useammankin kolmen pisteen heiton kaukaa kolmosen viivan takaa.

Young pelasi ottelussa 44 minuuttia heitti 38 pistettä. 16 näistä mies pussitti ottelun viimeisellä neljänneksellä. Celticsin paras pistemies oli Jaylen Brown 35 pisteellä.

Youngin kylmänviileä esitys sai Boston-fanit huutelemaan miehelle. Hawks-tähti piti tapahtunutta kuitenkin vain hyvänä merkkinä.

– Kun ihmiset tekevät niin, se on mielestäni vain täydellistä kunnioitusta. Tarkoitan, että he eivät tee sitä kaikille, supertähden elkein pelannut Young pohti.

Otteluparissa voitot ovat parhaillaan Bostonille 3-2, mutta seuraavaksi sarjassa matkataan Hawksin kotiparketille, missä sillä on mahdollisuus tasoittaa ottelusarja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo