Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Iivo Niskanen painoi ihan järjettömän suorituksen – Lähes seitsemän tuntia!

Iivo Niskanen Tour de Ski
AOP

Suomi on hiihtourheilun luvattu maa, sillä olosuhteet jatkuvat pitkälle kevääseen, kunhan niitä etsii tarpeeksi pohjoisesta. Iivo Niskanen kävi täräyttämässä keväthangilla todella hurjan lenkin.

Suomen suurin hiihtotähti Iivo Niskanen on tehnyt selväksi, että ei ole saanut hiihtämisestä vieläkään tarpeekseen. Terveysongelmista kauden mittaan kärsinyt Niskanen on ottanut tosisaan menetettyjä kilometrejä takaisin.

Lapissa aikaansa viettävä kuopiolainen käiv täräyttämässä todellisen megalenkin. Mies julkaisi Instagramin Stories-osiossa kuvia lenkistään. Yhdessä kuvassa näkyi myös lenkin todellinen mitta. Mies hiihti kaikkiaan kuusi tuntia ja 53 minuuttia. Matkaa tänä aika Niskanen taittoi huimat 137 kilometriä.

Aivan ainutlaatuisia tällaiset lenkit eivät Niskaselle tai muillekaan suomalaisille ole. Niskanen hiihti pari viikkoa sitten läpi Lapponia hiihdon, jossa pisin kisamatkakin on 80 kilometriä.

Myös dopingista kärähtänyt Ari Luusua on aiemmin tehnyt huimia lenkkejä. Aktiiviuransa aikana rovaniemeläinen Luusua hiihteli keväisin yli 200 kilometrin lenkkejä ja tänä keväänä Luusua täräytti yli 300 kilometrin lenkin kotikaupunkinsa maastoissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu