Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Norjalainen hiihtovalmentaja ällistyi – Suojatti kärysi dopingista

kilpapyöräily
AOP

Norjalainen hiihtovalmentaja koki jokaisen valmentajan suurimman kauhun. Hänen suojattinsa kärähti dopingista.

Yhdysvaltalainen triatholonisti Collin Chartier on kärynnyt dopingista. Chartier antoi positiivisen dopingnäytteen ja on tämän jälkeen myös kertonut avoimesti Instagramissa käyttäneensä kiellettyjä metodeja tullakseen paremmaksi.

– Olen todella pahoillani ja haluan pyytää anteeksi perheeltäni, ystäviltäni, tukijoiltani ja urheilulta yleisesti. Olen saanut kolmen vuoden kilpailukiellon positiivisen dopingtestin johdosta. Minulle ei ole enää aikomusta palata ammattilaistasolle triathlonissa. Aloin käyttää EPOa marraskuussa, kun tunsin itseni eksyneeksi urheilun parissa, Chartier kirjoitti Instagramissa.

Chartier kärysi EPO-hormonin käytöstä. EPO parantaa urheilijan hapenottokykyä ja sen WADA:n kiellettyjen aineiden listalla.

Chartierin käry oli kova paikka myös hänen valmentajalleen, norjalaiselle hiihtovalmentajalle, Mikal Idenille. Iden kertoi omassa Instagramissaan olevan autuaan tietämätön suojattinsa puuhista.

– En olisi koskaan uskonut kirjoittavani tällaista lausuntoa. Olen shokissa ja itkenyt saatuani tietää, että viime vuoden aikana valmentamani urheilija on käyttänyt dopingaineita, Iden kirjoitti someen.

Valmentajan ja urheilijan yhteistyö onkin täten päättynyt, sillä Iden kertoi, että luottamus urheilijaan on rapissut tämän vilpillisten keinojen käyttämisen myötä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut