Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Ronnie O’Sullivanin toiveet historiallisesta kahdeksannesta snookerin maailmanmestaruudesta murskaantuivat

Ronnie O'Sullivan
AOP

Snookerin hallitsevan maailmanmestarin, Ronnie O’Sullivanin, historiallisen kahdeksannen maailmanmestaruuden tavoittelu sai yllättävän päätöksen.

Snooker-legenda Ronnie O’Sullivan hävisi MM-kisojen puolivälierässä Luca Brecelille 13-10. O’Sullivan johti ottelua jo vahvan oloisesti ensin 6-2 ja sitten 10-6. Viimeisessä sessiossa mies ei onnistunut kuitenkaan voittamaan ainuttakaan erää.

– Hän pelasi uskomattoman hyvin. Hän on loistava pelaaja ja rakastan seurata hänen peliään, O’Sullivan suitsutti vastustajaansa Breceliä.

– Ehkäpä kaikista lahjakkain pelaaja, jonka olen koskaan nähnyt. Minusta olisi hienoa nähdä hänen voittavan mestaruus ihan vain senkin takia, että näin snookeria kuuluu pelata.

Jos olisin pystynyt antamaan vähän enemmän vastarintaa, ehkä hän ei olisi pelannut niin hyvin. En vain pelannut tarpeeksi hyvin voidakseni vaikuttaa peliin, O’Sullivan arveli ottelun jälkeen.

Vielä kymmenen päivää sitten Brecel ei ollut koskaan voittanut ottelua Crusiblessa ja nyt mies on edennyt jo välieriin.

– On mahtava tunne pelata tällä tavalla. Henkisesti olin valmis, mutta fyysisesti en niinkään – hikoilin paljon ja käteni tuntui huonolta. On mahtavaa voittaa pelaaja kuten Ronnie niin surren takamatkan takaa, Brecel iloitsi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut