Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Vaahteraliigan Wolverines jatkaa uskoaan keskushyökkääjäänsä – Takana pettymysten kausi

amerikkalainen jalkapallo
AOP

Helsinki Wolverines julkaisi perjantaina solmineensa pelaajasopimuksen keskushyökkääjä William Youngin kanssa. Kausi 2023 tulee olemaan Youngille jo kolmas Vaahteraliigassa.

Keskushyökkääjä William Young vahvistaa Vaahteraliigan Helsinki Wolverines -hyökkäystä myös kaudella 2023. Kaudella 2019 tuhoisaa jälkeä Vaahteraliigassa tehnyt keskushyökkääjä lähtee tulevaan kesään paremmista lähtökohdista kuin viime vuoteen. Young liittyi Wolverinesin joukkueeseen viime keväänä kahden vuoden koronatauon jälkeen ja mies pääsi totuttuun vauhtiin vasta kauden lopulla.

Kaudella 2019 Young keräsi Vaahteraliigan runkosarjassa 1921 jaardia ja 22 touchdownia. Lukujen rinnalla miehen viime kauden 689 jaardia ja kolme touchdownia tuntuvat vaatimattomilta.

Wolverines-päävalmentaja Pekka Lamminsalo on tyytyväinen Youngin jatkoon ahmapaidassa.

– Willin jatkaminen kaudella 2023 oli suhteellisen helppo päätös. Hän on todellinen joukkuepelaaja ja omien pelisuoritustensa lisäksi hän tekee myös ympäröivistä pelaajistamme parempia. Nuo ovat ominaisuuksia, jotka sopivat siihen kulttuuriin mitä rakennamme ja oli ilo pitää Will mukana ringissä.

– Tavoitteenani on käyttää Willin nopeutta hyödyksi laajemmin kuin ainoastaan keskushyökkääjän paikalla. Avaimena on pyrkiä maksimoimaan Will pallon kanssa avoimella kentällä.

Ennen Suomeen saapumistaan Young on saavuttanut Tšekin mestaruuden Prague Black Panthersin paidassa. Yliopistopelinsä hän pelasi Southeast Missouri State yliopistossa. Kaksi ensimmäistä collegevuotta miehen opinahjona oli Highland Community College Kansasissa.

Young on nykyään Tšekin kansalainen, eikä hän kuormita Wolverinesin EU:n ulkopuolisten pelaajien kiintiötä. Tähän mennessä viime kauden pronssijoukkue on julkaissut vasta yhden yhdysvaltalaispelaajan sopimuksen. Viime kaudella joukkueen mukana pelannut Alvin Reels Jr on toistaiseksi ainoa jenkkivahvistus ahmapaidassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut