Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigan Crocodiles vahvisti puolustustaan kahdella vankalla suomalaisella

Seinäjoki Crocodiles Vaahteraliiga
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigan Seinäjoki Crocodiles on julkaissut kovia kotimaisia vahvistuksia puolustukseensa. Maajoukkuemies Filip Zacok pelaa myös tulevana kesänä Seinäjoella ja nuoruuden voimaa puolustukseen tuo Oskari Tapola.

Filip Zacok venytti sopimuksensa solmimista amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigan Seinäjoki Crocodilesin kanssa kesän kynnykselle. 26-vuotias linjamies on viettänyt kiireiset pari kautta hoidettuaan Vaahteraliiga-kausien ohella varusmiespalveluksensa sekä osallistuttuaan sekä NFL:n että CFL:n kansainvälisten pelaajien combine-tapahtumiin Lontoossa ja Torontossa.

Nyt harjoituskausi alkaa kuitenkin olla vaiheessa, jossa Zacok palaa seinäjokisten rosteriin. Kaudella 2022 Zacok taklasi Crocodilesin kivenkovan puolustuslinjan mukana pelaamissaan yhdeksässä runkosarjapelissä yhteensä 19,5 taklausta. Kaikkiaan Zacok on kerännyt viiden vaahteraliigakautensa aikana 116,5 taklausta. Lukemalla hän sijoittuu seinäjokisten kaikkien aikojen taklaajalistalla sijalle 12.

Zacok kuuluu niihin harvoihin suomalaispelaajiin, jotka ovat päässeet pelaavaan miehistöön Yhdysvaltojen NCAA:n I divisioonan koulun joukkueessa. Indiana State Universityn joukkueessa mies pelasi kahden kauden aikana 22 ottelua joissa tuloksena 31 taklausta ja kolme pelinrakentajan säkitystä.

Toinenkin Tapolan veljeksistä Crocoihin

Crocodiles kertoi huhtikuun alussa sopimuksesta nuoren Oskari Tapolan kanssa. 20-vuotias Oskari on Hyvinkään Falconsin kasvatti, mutta ison osan jenkkifutisosaamisestaan nuori mies on hankkinut Yhdysvalloista. Oskarista kiinnostuneita vaahteraliigajoukkueita oli useampiakin, mutta lopulta Oskari päätti solmia sopimuksen Crocoihin, jonne hänen vanhempi veljensä Arttu Tapola oli jo sijoittunut.

Oskari pelasi lukiofutista kolmen kauden ajan Mainen osavaltiossa sijaitsevan Thornton Academyn joukkueessa. 193 senttistä ja yli satakiloista pelaajaa peluutettiin uloimman tukimiehen paikalla, mutta kokemusta karttui myös safetyn, potkaisijan ja jopa pelinrakentajan rooleista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut