Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigan Royals hankki kaksi kovaa ulkomaalaispelaajaa – Kokemusta kovista sarjoista

amerikkalainen jalkapallo
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigassa pelaava Wasa Royals on solminut tulevaa kautta koskevat sopimukset kahden puolustuksen linjamiehen kanssa. Näillä sopimuksilla pyritään vahvistamaan joukkueen kokonaisuutta ja kasvattamaan laajuutta kapeahkon puolustuksen linjan osalta.

DeMarco Artis täyttää joukkueen viimeisen amerikkalaispelaajan paikan, kun taas Arkady Naus saapuu Euroopasta, saksalaisesta German Football Leaguessa pelaavasta Cologne Crocodilesin joukkueesta Vaasaan.

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigssa pelaavan Wasa Royalsin puolustuksen koordinaattori Juha-Matti Rajala on innoissaan vahvistuksista.

– Ollaan erittäin innoissamme, että saadaan Arkady ja DeMarco vahvistamaan meidän puolustustamme tulevalle kaudelle. Molemmat tuovat meidän nuoreen puolustukseemme ja ennen kaikkea linjaan rutkasti lisää kokemusta ja kykyä tehdä isoja pelejä. Odotan suurella innolla, miten meidän omat nuoret pelaajamme pääsevät kehittymään heidän rinnalla.’

Artis on kiitollinen mahdollisuudesta tulla Royalsiin pelaamaan ja uskoo voivansa auttaa Royals-puolustusta tulevalla kaudella.

– Ensinnäkin minun täytyy kiittää Royals-organisaatiota siitä, että se uskoi minuun ja antoi minulle tämän mahdollisuuden. Olen innoissani voidessani tulla Vaasaan ja liittyä Royalsiin. Nähtyäni, kuinka Royals pelasi tappiottoman kauden viime vuonna, uskon, että asiat vain paranevat ja uskon, että voin auttaa tuomaan mestaruuden Vaasaan.

Artis on pelannut Yhdysvalloissa, West Floridan yliopistossa, ja kaudella 2021 hän sai yhdessätoista ottelussa 37 taklausta ja 4,5 säkitystä.

Artis kokee olevansa hyvä joukkuepelaaja, joka puskee myös muita eteenpäin.

– Pelaajana olen joukkuekaveri. Haluan aina opettaa ympärilläni olevia ihmisiä sekä oppia heiltä, mitä voin, koska voimme kaikki oppia toisiltamme. Kentällä olen intensiivinen persoona, joka haastaa ympärilläni olevat kaverit olemaan parhaimmillaan sekä rohkaisee ja tukee heitä.

Rajala näkee Artiksen vahvuudet samanlaisina.

– DeMarco tuo meidän puolustukselle ennen kaikkea nopeutta ja aggressiivisuutta. Hän on kova urheilija, joka pystyy tekemään isoja pelejä ympäri kenttää.

Naus saapuu Keski-Euroopasta

Nausille Suomessa pelaaminen tulee olemaan uusi kokemus. 28-vuotias hollantilainen on tähänastisella urallaan pelannut sekä GFL:ssä sekä European League of Footballissa.

– Olen aivan innoissani. Tämä on ensimmäinen kokemukseni pelaamisesta eri maassa Euroopassa, ja olen siitä erittäin innoissani. Odotan, että meillä on loistava kausi.

Naus pelasi kausilla 2021 ja 2022 EFL:ssä Colognen riveissä. Kaudella 2022 Arkady pelasi seitsemässä ottelussa tehden yhden säkityksen ja yhteensä 8 taklausta. Naus kertoo olevansa puolustuksen linjamiehenä monipuolinen ja nauttii vastustan sekoittamisesta stunteillaan.

– Pelaajana olen monipuolinen puolustuksen linjamies. Pystyn todella pelaamaan kaikkia paikkoja linjalla, mutta pidän parempana joko endiä (pelatuin asemani) tai tacklea. Pidän eniten stunttien tekemisestä, olivat ne kuinka monimutkaisia tahansa.

Rajala näkee Nausissa todellisen haasteen vastustajille.

– Arkady on vahva ja sisukas taistelija, joka tulee panemaan hyökkäyksen linjamiehet kesällä koville vihellyksestä vihellykseen.

Artiksen ja Nausin sopimusten myötä Royals on kokonaisuutena valmis tulevaan kauteen.

– Molemmat pelaajat ovat hyvin meidän puolustuksen näköisiä pelaajia ja he tulevat ennen kaikkea vahvistamaan meidän vahvuuksia entisestään. Heidän myötä tulemme olemaan entistä vahvempi, nopeampi ja aggressiivisempi puolustus, Rajala summaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut