Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lakers suli totaalisesti – Joukkueen supertähti myönsi: “Tänään olin p*ska”

LeBron James ei ollut parhaimmillaan Memphis Grizzliesia vastaan
AOP

Los Angeles Lakers ei pystynyt katkaisemaan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ottelusarjaa Memphis Grizzliesia vastaan vielä viidennessä ottelussa.

Grizzlies sai viimein rivinsä kuntoon ja tähtensä pelaamaan yhteen. Joukkue venytti otteluparin ratkaisua ainakin yhdellä pelillä eteenpäin.

Grizzlies otti kotonaan vahvan 116-99 voiton Lakersista ja pakotti otteluparin vähintään kuudenteen otteluun. Joukkueen paras pistemies, 33 pistettä heittänyt Desmond Bane, suuntasi katseensa kuitenkin jo itsevarmasti seitsemänteen otteluun, jonka joukkue tarvitsee voittaakseen sarjan.

– Sanoin sen jo ja sanon sen uudestaan. Tulemme takaisin tänne seitsemänteen otteluun NBA:n parhaiden fanien eteen, mies totesi itsevarmana.

Lakersin supertähti LeBron James ei ollut torstain ottelussa parhaimmillaan ja mies tiedosti sen itsekin.

– Tänään olin p*aska. Kuudennessa ottelussa olen parempi, 19-kertainen All Stars -pelaaja James totesi The Athleticin toimittajan Jovan Buhan mukaan.

Grizzlies pystyi pitämään Jamesin vain 15 pisteessä. Anthony Davies pelasi vahvan ottelun niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä heittäen 31 pistettä ja kahmien 19 levypalloa. Grizzlies oli kuitenkin hyökkäyspäässä tehokkaampi ja riisui puolustuspäässä Lakersin aseista hyvin.

Lakers tarvitsee Jamesin hyvässä iskussa perjantaina, kun joukkue yrittää katkaista sarjan kotonaan. Ottelutahdin kiihtyessä 38-vuotias James tietää itsekin, että perjantaina hänen on oltava paremmassa iskussa.

– Pidän huolta kehostani ja yritän saada niin paljon unta kuin voin. Katson, kuinka nopeasti keho voi toipua ja valmistautua perjantaihin, James kommentoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo