Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Mestarisuosikki ulkona! – Miami Heat päätti Milwaukee Bucksin kauden jäätävällä tempulla

Jimmy Butler tulessa pudotuspeleissä
AOP

Jimmy Butler johdatti Miami Heatin yllätysvoittoon otteluparista mestarisuosikki Milwaukee Bucksia vastaan.

Pudotuspelien toistaiseksi suurin yllätys nähtiin varhain torstaiaamuna Suomen aikaa, kun Miami Heat lähetti ennakkosuosikki Milwaukee Bucksin kesälomille.

Miami Heat taisteli itsensä Jimmy Butlerin jäätävällä viime hetken suorituksella jatkoajalle ja lopulta 126-128 voittoon. Bucks hölmöili ottelun lopussa ja antoi Heatille mahdollisuuden ottelun tasoitukseen. Butler osoitti, miksi mies nauttii supertähden statusta ja viimeisteli kaatuessaan Miamille tasoituspisteet ottelun viimeisellä sekunnilla.

– Olemme sitkeä ryhmä. Pidämme yhtä kaiken läpi, Butler kommentoi pelin jälkeen.

Bucks näytti vielä runkosarjassa tämän vuoden suurimmalta ennakkosuosikilta. Pudotuspelien ensimmäinen kierros, play-in turnauksen kautta pudotuspeleihin päässyttä Miamia Heatia vastaan, piti olla mestarisuosikille lähes läpihuutojuttu. Toisin kuitenkin kävi.

Runkosarjassa hetkittäin kovastikin hapuillut Miami vaihtoi pudotuspeleissä täysin uuden vaihteen silmään ja katkaisi Bucksin kauden tylysti voittamalla otteluparin 4-1.

Butler oli joukkueensa kantava voima läpi otteluparin ja pussitti pisteitä keskiarvolta 37.6 ottelua kohden. Ratkaisevassa viidennessä pelissä mies vastasi 42 pisteestä.

– Urheilussa ei ole epäonnistumisia. On hyviä päiviä ja huonoja päiviä. Joinakin päivinä pystyt menestymään. Joinain päivinä et. Joinain päivinä on sinun vuorosi ja joinain päivinä ei ole. Siitä urheilussa on kyse. Aina ei voi voittaa, Bucksin supertähti Giannis Antetokounmpo totesi ottelun jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo