Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Charles Leclerc kommentoi Mercedes-huhuja vihjailevaan sävyyn: “Ei vielä…”

Charles Leclerc kommentoi Mercedes-huhuja vihjailevasti
Unsplash

Charles Leclerc on ollut huhumyllyn keskellä tällä viikolla, kun miehen mahdollista siirtymistä Mercedes-leiriin on spekuloitu.

25-vuotias Charles Leclerc vahvisti, ettei keskusteluja Mercedeksen kanssa olisi käyty, ainakaan vielä. Ferrari-kuski vakuutti, että hän on “täysin sitoutunut Ferrariin”.

– Ei, ei ole ollut mitään keskusteluja. Ei vielä. Ei tällä hetkellä, mies totesi jättäen kuitenkin hieman vielä tilaa spekulaatioille.

Mieheltä tiedusteltiin myös, että oliko Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff ollut yhteydessä Ferrari-kuljettajaan. Tämän mies kiisti jyrkästi.

– Ei. Ei mitään. Ei mitään. Todella. Te kaikki hymyilette, koska ette usko minua, mutta lupaan sen, mies vakuutteli.

Leclercin sopimus Ferrarin kanssa kestää kauden 2024 loppuun. Leclercin on huhuttu olleen Wolffin ykkösvaihtoehto jo pitkään, mikäli Lewis Hamilton jatkaa sopimuksensa päätyttyä toisaalle. Huhut ovat saaneet jälleen tuulta alleen, sillä Hamilton sopimus Mercedeksen kanssa lähestyy loppua, eikä jatkosta ole sovittu.

Hamilton ei usko, että Leclercin tilanne vaikuttaa kuitenkaan hänen omaan tilanteeseen juurikaan.

– Pidän siitä, missä olen, rakastan tiimiäni ja olen kiitollinen matkasta, jolla olemme olleet sekä siitä, mitä työstämme eteen päin, Hamilton totesi lehdistötilaisuudessa Bakussa.

– Joten sillä ei ole mitään vaikutusta, ei.

Hamiltonin jatkosta ei vielä ole tietoa, mutta edessä saattaa olla vaihtokauppa kärkitallien välillä. Hamiltonin todennäköisimmäksi tulevaksi talliksi on nimittäin huhuttu Ferraria. Spekulaatioihin tuskin kuitenkaan mitään kovin konkreettista päätöstä saadaan ainakaan ihan heti.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1