Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Korisliigan Korihait julkisti uuden valmentajansa – Tuttu mies läheltä haiparven peräsimeen

Korihait miesten Korisliiga

Korihait tiedotti perjantaina joukkueen uudesta valmentajasta. Haiparven uudeksi päävalmentajaksi on nimetty serbialaisitävaltalainen Darko Mihajlovic.

Darko Mihajlovic saapuu Uuteenkaupunkiin Loimaalta, missä mies on valmentanut ensi kaudeksi Korisliigaan nousevaa Bisonsia viimeiset kolme kautta.

– Olen kiitollinen seuralle heidän tarjoamasta haasteesta. Olen valmentanut Korihaita vastaan monta kertaa, joten tiedän hieman tulevasta toimintaympäristöstä. Hienoa päästä Uuteenkaupunkiin ja seuraan, jossa näen urheilullisesti paljon potentiaalia, Mihajlovic kommentoi Korihaiden julkaisemassa tiedotteessa.

Korihaiden ja Mihajlovicin solmima sopimus on yksivuotinen ja siihen sisältyy toisen vuoden optio.

– Koen itseni hyvin energiseksi valmentajaksi ja odotan myös valmennettavilta joukkueiltani samaa energisyyttä molemmissa päissä kenttää. Tulemme pelaamaan joukkueorientoitunutta peliä, jossa kaikilla on oma roolinsa, Mihajlovic avasi valmennusfilosofiastaan.

Bisonsin peräsimessä Mihajlovic oli menestyksekäs ja mies johdattikin joukkueen kaksi kertaa I-divisioona A:n mestaruuteen. Korihaissa Mihajlovic haluaa ihan ensimmäiseksi keskittyä tasapainoisen kokoonpanon luomiseen.

– Tällä hetkellä ensimmäinen tavoite on olla tasapainoinen joukkue kokoonpanon osalta mahdollisimman nopeasti. Kaudella yritämme parantaa viime kaudesta ja nousta ylemmäs sarjan loppupäästä, päävalmentaja kertoo tavoitteistaan.

Korihaiden viime kauden valmentaja Tero Vasell ei jatkanut seurassa enää toista kautta, vaikka siihen sopimuksessa olikin optio. Vasell halusi viettää enemmän aikaa perheensä kanssa ja päätti siksi olla hyödyntämättä option toisesta kaudesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo